Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Stappen voor het ontvangen van uw betalingen

U geeft uw belastinggegevens op, bevestigt uw betalingsgegevens, selecteert een betaalmethode en voldoet aan de betalingsdrempel om betaald te krijgen. #betalingen

Bent u benieuwd wanneer u uw AdMob-betaling krijgt? Rond alle stappen hieronder af om uw account in te stellen voor uw eerste AdMob-betaling.

Steps to get paid with AdMob

Een betalingsoptie selecteren

Zodra uw account de drempel voor de selectie van een betaalmethode op de betalingspagina heeft bereikt, selecteert u de betaalmethode voor uw AdMob-account. Afhankelijk van uw betalingsadres kunt u mogelijk van de volgende betaalmethoden gebruikmaken: cheques, elektronische overboeking, overboeking, elektronische overboeking via SEPA (Single Euro Payments Area) en Rapida. PayPal wordt niet meer ondersteund.