Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Trin, der skal udføres for at modtage betaling

Når du har angivet dine skatteoplysninger, bekræftet dine betalingsoplysninger, valgt en betalingsform og nået betalingsgrænsen, modtager du betaling. #payments

Er du i tvivl om, hvornår du modtager din AdMob-betaling? Følg nedenstående fremgangsmåde for at gøre din konto klar til din første AdMob-betaling.

Steps to get paid with AdMob

Vælg betalingsmulighed

Når din konto har nået grænsen for valg af betalingsmetode på siden Betalinger, skal du vælge en betalingsform til din AdMob-konto. Afhængigt af din betalingsadresse kan følgende betalingsformer være tilgængelige for dig: Checks, elektronisk pengeoverførsel (EFT, Electronic Funds Transfer), bankoverførsel, elektronisk pengeoverførsel via SEPA (Single Euro Payments Area) og Rapida. PayPal understøttes ikke længere.