Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Tulojen pienentymisen syiden selvittäminen

Näin selvität, mikä on aiheuttanut tulojen pienentymisen

Kun ryhdyt selvittämään tulojen pienentymisen syytä, tutustu ensin tuloihin vaikuttaviin keskeisiin mittareihin. Tuloihin vaikuttavia tekijöitä on monia, mutta tärkeimpiä mittareita ovat impressiot, todellinen tuhannen impression hinta, impressiokohtainen klikkausprosentti, osuvuusarvo ja näkymisprosentti.

Tarkista AdMobin huomiokortista, onko tililläsi havaittu poikkeamia seitsemän viime päivän aikana. Nämä mittarit näkyvät myös AdMob-verkoston raportissa. Tässä on muutamia vinkkejä:

1. Tutustu tilisi tuloksiin. Luo uusi raportti ja pidennä ajanjakso vähintään kolmen viime kuukauden mittaiseksi, jotta trendien tai mahdollisten ongelmien tunnistaminen on helpompaa.
  2. Tarkista muutoshistoriasta, mitä muutoksia olet tehnyt tilillesi ja milloin olet tehnyt niitä. Näin voit saada paremman käsityksen tulojen pienentymisen taustalla olevasta syystä.
  3. Selvitä raporttien avulla päivämäärä, jolloin tulot alkoivat pienentyä. Aloita sen jälkeen ongelman analysointi. Tarkista esimerkiksi, missä sovelluksessa tulot laskivat. Jos ne laskivat vain tietyssä sovelluksessa, tarkista sovelluksen mittarit, jotta voit selvittää tulojen pienentymisen syyn.
  4. Lisää raporttiin tärkeät mittarit ja koeta selvittää, mikä niistä aiheutti tulojen pienentymisen. Jos jokin yllä mainituista mittareista muuttuu, myös kokonaistulosi voivat muuttua. Katso, mikä mittari on kehittynyt samansuuntaisesti kuin tulosi.

Seuraava vaihe: Tunnista tuloihin vaikuttavat mittarit