Programmabeleid van AdMob en AdSense

De invloed van beleidshandhaving op AdMob-bemiddeling en -campagnes

Gebruik de volgende tabel om inzicht te krijgen in de manier waarop handhavingsmaatregelen van invloed kunnen zijn op de weergave van advertenties via bemiddeling en campagnes.

Handhaving                           Bemiddeling (inclusief het AdMob-netwerk en netwerken van derden) AdMob-campagnes
Uw app heeft een waarschuwing. Limited support Dit is nog niet van invloed op bemiddeling. U moet echter wel het probleem verhelpen dat de handhaving heeft veroorzaakt, om te voorkomen dat de advertentieweergave wordt beïnvloed.  Limited support Dit is nog niet van invloed op campagnes. U moet echter wel het probleem verhelpen dat de handhaving heeft veroorzaakt, om te voorkomen dat de advertentieweergave wordt beïnvloed.
Er geldt beperkte vraag voor uw app. Limited support Dit is niet van invloed op bemiddeling voor advertentienetwerken van derden. Er worden voor uw app echter geen inkomsten gegenereerd door alle Google-advertentiebronnen. Limited support Er worden voor 'Direct verkocht', eigen advertenties en reserveringen nog steeds advertenties weergegeven. Er worden voor uw app echter geen inkomsten gegenereerd door alle Google-advertentiebronnen.
De advertentieweergave is uitgeschakeld voor uw app.  Er worden geen advertenties weergegeven.  Er worden geen advertenties weergegeven.
De advertentieweergave is beperkt voor uw account. Limited support Dit is niet van invloed op bemiddeling voor advertentienetwerken van derden. U ontvangt een beperkt aantal advertenties van Google-advertentiebronnen. Limited support Er worden voor 'Direct verkocht', eigen advertenties en reserveringen nog steeds advertenties weergegeven. U ontvangt een beperkt aantal advertenties van Google-advertentiebronnen.
Uw account is opgeschort.  Er worden geen advertenties weergegeven.  Er worden geen advertenties weergegeven.
Uw account is uitgeschakeld.  Er worden geen advertenties weergegeven.  Er worden geen advertenties weergegeven.
Opmerking: Als er een handhavingsmaatregel is toegepast wegens een beleidsschending of een beperking voor uitgevers, ontvangt u een melding in het AdMob-beleidscentrum en via e-mail.