Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Paketin nimi (Android-sovelluksille)

Android-sovelluksen paketin nimi yksilöi sovelluksesi laitteella.

Kun määrität sovelluksen AdMobissa, AdMob-sovelluksesi käyttää samaa paketin nimeä kuin Google Play Kauppa ‑sovellus, jos linkität sovelluksen Play Kauppaan. Jos sovelluksellasi on sama paketin nimi muissa kolmansien osapuolten sovelluskaupoissa, muista valita myös nämä kaupat, kun määrität sovelluksen AdMobissa. Jos käytät sovelluksella eri paketin nimeä muissa Android-kaupoissa, suosittelemme luomaan jokaiselle erillisen AdMob-sovelluksen.

Näin löydät paketin nimen

Google Play Kauppa

Paketin nimi löytyy Google Play Kaupassa olevan sovelluksen tietosivun URL-osoitteesta. Jos sovelluksen sivun URL-osoite on esimerkiksi play.google.com/store/apps/details?id=com.esimerkki.sovellus123, sovelluksen paketin nimi on com.esimerkki.sovellus123.

Muut tuetut Android-kaupat

AdMob tukee tällä hetkellä seuraavia: Amazon Appstore, OPPO App Market, Samsung Galaxy Store, VIVO App Store ja Xiaomi GetApps.

Näissä sovelluskaupoissa paketin nimi löytyy Android-sovelluksen APK:n AndroidManifest.xml-tiedostosta. Joissakin kaupoissa (kuten Amazonissa) sovellustunnus ei ole sama kuin paketin nimi.

Jos haluat tarkempia ohjeita paketin nimen etsimiseen, tutustu kolmannen osapuolen sovelluskaupan ohjeisiin.

Lue lisää pakettien nimistä.

Paketin nimen muuttaminen AdMobissa

Paketin nimet ja muoto voivat vaihdella eri kaupoissa. Kun määrität sovellusta AdMobissa, paketin nimen kirjainkoolla on väliä ja nimen on oltava täsmälleen sama kuin sovelluskaupoissa näkyvä paketin nimi.

Kun luot sovelluksen AdMobissa, sinun on lisättävä paketin nimi. Pakettien nimet ovat erittäin tärkeitä mainosten näkymisen kannalta. Jos haluat muuttaa sovelluksen paketin nimeä sen lisäämisen jälkeen, voit päivittää sen Sovellusasetukset-sivulta:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse sovelluksen nimi.
  4. Klikkaa Sovellusasetukset
  5. Klikkaa Sovelluskaupan tiedot ‐kohdasta Muokkaa.
    1. Klikkaa Tyhjennä kaupan tiedot
    2. Jos sovelluksesi on saatavilla Google Playsta, hae sovellusta sen nimen, kehittäjän nimen, sovellustunnuksen tai sovelluksen URL-osoitteen perusteella. Klikkaa lisättävän sovelluksen vierestä Lisää. Paketin nimi täyttyy automaattisesti. Huom. Valitse ennen tallentamista kaikki muut kolmansien osapuolten kaupat, joista sovelluksesi on saatavilla.
    3. Jos sovelluksesi on saatavilla vain tuetuista kolmansien osapuolten kaupoista (ei Google Playsta), valitse kyseiset kaupat. Klikkaa Muokkaa ja lisää paketin nimi. Klikkaa sitten Käytä.
  6. Klikkaa Tallenna. Huomaa, että kaupan tai paketin nimen muuttaminen saattaa johtaa sovelluksen valmiustarkastukseen ja voi tilapäisesti rajoittaa mainosten näkymistä sovelluksessa.
  7. Klikkaa Vahvista.

Huom. Jos muutat paketin nimeä ja aiempaan nimeen liittyy mainontaa, se voi tilapäisesti näkyä Vahvistettavat sovellukset ‐sivulla.

Lisäksi jos et ole luonut sovellustasi AdMobissa käyttämällä kyseistä paketin nimeä, mutta paketin nimeen liittyy mainontaa, myös sovellus saattaa näkyä Vahvistettavat sovellukset ‐sivulla. Voit viimeistellä sovelluksen luomisen Vahvistettavat sovellukset ‑sivun kautta tai lisätä paketin nimen aiemmin luodulle sovellukselle yllä olevien ohjeiden mukaisesti.