Programmabeleid van AdMob en AdSense

Aanbieders van advertentietechnologie volgens de LGPD

In het kader van het streven van Google om te voldoen aan de Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD), bieden we deze lijst met aanbieders van advertentietechnologie. Alle aanbieders op deze lijst hebben bepaalde informatie verstrekt zoals vereist door de LGPD, zijn ermee akkoord gegaan ons beleid voor gegevensgebruik na te leven en hebben een link gedeeld om hun gegevensgebruik uit te leggen. U kunt deze link delen met uw gebruikers als onderdeel van uw toestemmingsproces.

Als u de lijst met aanbieders van advertentietechnologie wilt raadplegen, gaat u naar uw Ad Manager-, AdSense- of AdMob-account. Voor het gemak worden de gecertificeerde aanbieders ook hieronder vermeld.