Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Meer hulp dankzij het nieuwe proces om contact met ons op te nemen

9 juni 2020

We hebben het proces om contact met ons op te nemen, geüpdatet zodat u makkelijker de hulp kunt vinden die u nodig heeft. Het nieuwe contactproces is zo opgezet dat u uw probleem kunt identificeren en toegang kunt krijgen tot de beste bronnen om het probleem op te lossen. Meer informatie over contact opnemen met het supportteam voor uitgevers.

Het nieuwe contactproces werkt als volgt:

1. Klik op Contact opnemen Icoon Contact. onderaan een willekeurige pagina in het Helpcentrum.
  2. Geef een korte beschrijving van het probleem en klik op Volgende stap.
  3. Kies de hulpcategorie die het best bij uw probleem past.
    Tip: Probeer de optie Overig te vermijden omdat het door deze optie langer kan duren om uw probleem op te lossen.
  4. Gebruik de aanbevolen bronnen om het probleem op te lossen.
  5. Als u meer hulp nodig heeft, klikt u op Volgende stap en daarna op de beschikbare contactoptie.

De Helpcentrum-interface van AdMob met de optie voor Contact opnemen.