Programmabeleid van AdMob en AdSense

Over het beleidscentrum

In het AdMob-beleidscentrum vindt u informatie over beleidshandhavingsmaatregelen die voor uw apps of account zijn genomen.

In het beleidscentrum kunt u het volgende bekijken:

• Voor welke van uw apps beleidshandhavingsmaatregelen zijn genomen.
  • Informatie over waarom uw app het beleid schendt.
  • De vereiste stappen om te voldoen aan het programmabeleid.
  • Hoe u een beoordeling van uw app kunt aanvragen nadat de schendingen zijn verholpen.

Understanding the App Policy Center for AdMob

Log in op uw AdMob-account en klik op Beleidscentrum als u dit wilt bezoeken.

Naar het beleidscentrum

Apps met problemen

De hoofdpagina van het beleidscentrum biedt een overzicht van de betreffende apps. In het gedeelte Apps met problemen ziet u de volgende informatie:

• App: De app met de handhavingsmaatregel.
  • App-status: De status van de app met het probleem: of u een waarschuwing heeft ontvangen of dat de advertentieweergave is beperkt of uitgeschakeld.
  • Moet worden opgelost: Of u actie moet ondernemen voor de handhavingsmaatregel. In deze kolom staat 'Ja' als een handhavingsmaatregel het gevolg is van een beleidsschending.
  • Problemen: Geeft de oorzaak van de app-status aan.
  • Ingangsdatum: De datum waarop de beleidshandhavingsmaatregel is genomen en deze status van toepassing is geworden op uw app.

Klik op Pijl-omlaag naast de app voor meer informatie over de problemen met de advertentieweergave en hoe u deze kunt oplossen.

Tip: Zie Problemen in uw beleidscentrum oplossen die van invloed kunnen zijn op de advertentieweergave voor meer informatie over handhavingsmaatregelen en hoe u deze kunt verhelpen.

Problemen op accountniveau

Als u een probleem op accountniveau heeft, ziet u een gedeelte met de volgende informatie:

• Accountstatus: De status van uw account: of de advertentieweergave beperkt of uitgeschakeld is. Deze status is van toepassing op uw hele account. Dit heeft invloed op al uw apps.
  • Problemen: Geeft de oorzaak van de accountstatus aan.
  • Ingangsdatum: De datum waarop de beleidshandhavingsmaatregel is genomen en deze status van toepassing is geworden op uw account.