Formidling

Administrer annoncekilder i formidlingsgrupper

Fjern annoncekilder, sæt dem på pause, eller aktivér dem direkte i dine formidlingsgrupper

Når du har føjet en annoncekilde til en formidlingsgruppe, kan du redigere annoncekilden direkte i dine formidlingsgrupper.

Når du redigerer en annoncekilde i en formidlingsgruppe, foretages ændringen ikke automatisk i dine andre formidlingsgrupper. Hvis du f.eks. sætter en annoncekilde på pause, er den ikke sat på pause i alle formidlingsgrupper.

Rediger en annoncekilde i en formidlingsgruppe

Udfør følgende trin for at ændre status for en annoncekilde i en formidlingsgruppe.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Formidling i sidebjælken.
  3. Klik på navnet på formidlingsgruppen med den annoncekildeforekomst, som du vil ændre, i formidlingsgruppetabellen.
  4. Markér afkrydsningsfeltet for den annoncekildeforekomst, som du vil ændre, i tabellen med annoncekilder.
  5. Klik på Skift status
  6. Vælg én af følgende:
    • Pause: Dette sætter annoncekilden i denne formidlingsgruppe på pause. Annoncevisning fra annoncekilden stopper i denne formidlingsgruppe.
      Det kan tage op til en time, før annoncevisningen stopper på annoncekilder, der er sat på pause.
    • Fjern: Dette fjerner annoncekilden fra formidlingsgruppen. Klik på Tilføj annoncekilde for at føje en fjernet annoncekilde til formidlingsgruppen igen.
    • Aktivér: Dette gør det muligt at bruge en annoncekilde, der er sat på pause, i formidlingsgruppen. Annoncevisning fra denne annoncekilde begynder.
      Der kan gå op til 1 time, før annoncevisningen begynder.