Bemiddeling

Advertentiebronnen in bemiddelingsgroepen beheren

U kunt advertentiebronnen rechtstreeks in uw bemiddelingsgroepen verwijderen, onderbreken of inschakelen

Nadat u een advertentiebron aan een bemiddelingsgroep heeft toegevoegd, kunt u de advertentiebron rechtstreeks in uw bemiddelingsgroepen bewerken.

Wanneer u een advertentiebron in een bemiddelingsgroep bewerkt, wordt de wijziging niet automatisch aangebracht in uw andere bemiddelingsgroepen. Als u bijvoorbeeld een advertentiebron onderbreekt, wordt deze niet onderbroken in elke bemiddelingsgroep.

Een advertentiebron in een bemiddelingsgroep bewerken

Voer de volgende instructies uit om de status van een advertentiebron in een bemiddelingsgroep te wijzigen:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik in de tabel met bemiddelingsgroepen op de naam van de bemiddelingsgroep met de advertentiebroninstantie die u wilt wijzigen.
  4. Vink in de tabel met advertentiebronnen het selectievakje aan van de advertentiebroninstantie die u wilt wijzigen.
  5. Klik op Status wijzigen
  6. Selecteer een van de volgende mogelijkheden:
    • Onderbreken: Hiermee wordt de advertentiebron in deze bemiddelingsgroep onderbroken. De advertentieweergave via de advertentiebron wordt stopgezet in deze bemiddelingsgroep.
      Het kan tot een uur duren voordat de advertentieweergave via onderbroken advertentiebronnen wordt stopgezet.
    • Verwijderen: Hiermee wordt de advertentiebron verwijderd uit de bemiddelingsgroep. Als u een verwijderde advertentiebron weer wilt toevoegen aan de bemiddelingsgroep, klikt u op Advertentiebron toevoegen.
    • Inschakelen: Hiermee kan een onderbroken advertentiebron worden gebruikt in de bemiddelingsgroep. De advertentieweergave via deze advertentiebron wordt gestart.
      Het kan tot een uur duren voordat de advertentieweergave wordt gestart.