Bemiddeling

Advertentiebronnen die Open bieden (bètaversie) ondersteunen

Deze functie is momenteel als bètaversie beschikbaar.

Bekijk de onderstaande tabel voor meer informatie over de advertentiebronnen die Open bieden nu ondersteunen.We werken er voortdurend aan om meer advertentiebronnen beschikbaar te maken voor Open bieden.

Opmerking: U moet een partnerschap hebben met de advertentiebron voor Open bieden voordat u advertentieverzoeken van uw AdMob-account kunt accepteren. In veel gevallen hoeft hiervoor u alleen maar een account te maken op de homepage van de advertentiebron.

Alle advertentiebronnen vereisen een contractuele relatie voordat ze advertentieverzoeken voor Open bieden kunnen accepteren. In de onderstaande tabel vindt u contactgegevens voor de advertentiebronnen voor Open bieden.

Advertentiebronnen die beschikbaar zijn voor alle uitgevers

Als u een of meer van de onderstaande advertentiebronnen wilt gebruiken, moet u eerst een partnerschap met de advertentiebron instellen. Voeg de advertentiebron vervolgens toe aan uw bemiddelingsgroep en begin met Open bieden.

Houd er rekening mee dat advertentiebronnen kunnen kiezen of ze op uw advertentieverzoek willen bieden op basis van hun eigen inzicht in de voorraad. Dit betekent dat advertentiebronnen geen biedingen kunnen plaatsen voor verkeer waarin ze niet zijn geïnteresseerd. Neem contact op met de advertentiebron voor meer informatie over de prestaties van de advertentiebron in Open bieden.

Advertentiebron SDK van derden vereist Informatie over het partnerschap Aanvullende informatie
AdColony Ja Meld u aan voor een AdColony-account. Volg daarna de instructies voor Android of iOS op Google Developers. Neem contact op met uw AdColony-accountmanager als u vragen of opmerkingen heeft.
Ad Generation Nee

Een Ad Generation-account is vereist.

Vul dit formulier in. Een accountvertegenwoordiger neemt dan binnen 3 dagen contact met u op.

Ad Generation biedt momenteel alleen ondersteuning voor Japanse apps.

Ga voor meer informatie naar de site of neem contact op met uw Ad Generation-accountvertegenwoordiger.
AppLovin Ja Meld u aan voor een AppLovin-account. Bestaande klanten kunnen Open bieden aanzetten volgens de documentatie van Google voor Android of iOS. Neem contact op met uw AppLovin-accountmanager of neem contact op met AppLovin-support.
Chocolate Platform Nee Vul het aanvraagformulier voor contractering in om aan de slag te gaan. --
Facebook Audience Network Ja U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie Als u problemen ondervindt, kunt u zich rechtstreeks aanmelden voor een Facebook Audience Network-account.
Fluct Nee Dien dit aanvraagformulier in om het introductieproces voor Open bieden te starten. Zodra Fluct uw aanvraag heeft ontvangen, ontvangt u een bevestigingsmail. Fluct begint met bieden zodra uw aanmelding bij de uitgever is bevestigd.
Improve Digital Nee Dien dit formulier in. --
Index Exchange Nee U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie Dien rechtstreeks een aanvraag voor een partnerschap in op signup.indexexchange.com. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, maakt het Technical Solutions-team van Index Exchange een account voor u en stuurt het u de app-ads.txt-gegevens per e-mail.
Media.net Nee U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie Na goedkeuring door Media.net start een speciaal team voor accountbeheer van Media.net de integratie.
Mobfox Nee Vul dit formulier in om aan de slag te gaan. Een salesmedewerker voor media neemt contact met u op nadat het formulier is ingediend.
OpenX Nee U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie --
PubMatic Nee U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie

Bekijk de veelgestelde vragen van PubMatic.

Rubicon (Magnite) Nee U kunt een partnerschap rechtstreeks in uw AdMob-account instellen. Meer informatie Bekijk de veelgestelde vragen voor antwoorden op veelvoorkomende vragen, waaronder de timing voor lancering, ads.txt-gegevens en andere belangrijke informatie.
Sharethrough Nee Vul dit formulier in om aan de slag te gaan. Nadat het contract is ondertekend, wordt er een Sharethrough-contactpersoon aan u toegewezen.
Smaato Nee Vul dit formulier in om aan de slag te gaan.

Een vertegenwoordiger van Smaato neemt contact met u op nadat het formulier is ingediend.

Smart Adserver Nee Neem rechtstreeks contact op met Smart Adserver. --
Sonobi Nee Neem rechtstreeks contact op met Sonobi. --
Tapjoy Ja Maak een account op het dashboard van Tapjoy en volg de instructies op de supportpagina. Ga naar de site voor AdMob-ontwikkelaars voor informatie over de SDK en adapter voor Android of iOS.
Yieldmo Nee Dien het aanvraagformulier voor contractering in. --
YieldOne Nee Vul dit formulier in om aan de slag te gaan. Als u YieldOne al gebruikt, kunt u contact opnemen met uw PlatformOne-accountmanager. YieldOne biedt alleen ondersteuning voor media in het Japans. Voor meer informatie en vereisten leest u de gebruiksvoorwaarden op de aanvraagpagina van YieldOne.

Advertentiebronnen die extra stappen vereisen voor activering

Opmerking: De volgende advertentiebronnen voor Open bieden zijn momenteel alleen beschikbaar voor een beperkte groep bèta-uitgevers, afhankelijk van de advertentiebroncriteria.

Als u een van de onderstaande advertentiebronnen wilt gebruiken, moet u uw Google-accountmanager laten weten dat u geïnteresseerd bent en een partnerschap met de advertentiebron instellen. De instelling van een partnerschap kan heel eenvoudig zijn. In veel gevallen hoeft u hiervoor alleen maar een account te maken op de homepage van de advertentiebron. Neem contact op met uw Google-accountmanager voor meer informatie.

Advertentiebron SDK van derden vereist
Triplelift Nee
UnrulyX Nee
Meer informatie over de advertentiebronnen die beschikbaar zijn voor Open bieden en de bijbehorende vereisten vindt u in de Google Developers-handleiding voor Android en iOS.

Hoe kan ik Open bieden gebruiken?

Open bieden valt onder ons beleid voor app-platformfuncties. Lees het AdMob-beleid voor gedrag voordat u Open bieden aanzet.