På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Appar

Tolka filstatusen för app-ads.txt

Så här ser du status och uppgifter om filen app-ads.txt för alla dina appar i AdMob:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Appar i sidofältet.
  3. Klicka på Alla appar.
  4. Klicka på fliken app-ads.txt.AdMob-gränssnittet visar flikar för app-ads.txt.

I tabellen nedan visas de olika statustyperna för filen app-ads.txt och vad de innebär.

Status Beskrivning
Green circle icon Filen app-ads.txt har hittats och verifierats. AdMob har genomsökt och verifierat filen app-ads.txt.
Ikon med grå cirkel Det gick inte att hitta filen app-ads.txt för denna app.
Red exclamation point icon

Det finns ett problem med filen app-ads.txt. Dina intäkter är i farozonen

Klicka på Nedåtpil på raden för appen för att se mer information. Om det inte gick att hitta och verifiera filen bör du läsa igenom dessa uppgifter noga för att ta reda på vad problemet är och hur du kan åtgärda det. Läs mer om hur du felsöker problem med app-ads.txt.  AdMob-gränssnittet visar utökad information om app-ads.txt i appinställningarna.

Mer information

Läs informationen i filen app-ads.txt som gäller var och en av dina appar:

• Status: Visar statusen på filen app-ads.txt för varje app.

• Webbadress till app-ads.txt: AdMob använder denna webbadress för att hitta och genomsöka filen app-ads.txt. Webbadressen baseras på den domän som är kopplad till din app i Google Play eller App Store. Exempel: exempeldoman.com/app-ads.txt

• Om AdMob hittade en app-ads.txt-fil som kan användas för att tillämpa auktoriserade säljarpreferenser för appen visas den fullständiga hyperlänkade webbadressen som används.

• Om AdMob inte hittade filen app-ads.txt visas domänen (eller underdomänen) som är kopplad till appen i Google Play eller App Store i stället för en webbadress.

• Om ingenting visas är ingen domän kopplad till din app i Google Play eller App Store, eller så har vi ännu inte identifierat de senaste ändringarna i butiksuppgifterna.

• App och id: Din app och dess id. För Android-appar visas app-id. För iOS-appar visas paket-id. Id:na hittas via annonsvisning och matchas med Google Play eller App Store.

• Senast genomsökt: Anger när AdMob senast sökte efter filen app-ads.txt.

• Frågor – de senaste sju dagarna: Antalet annonsfrågor som har tagits emot från appen under de senaste sju dagarna.

• Butik: Appbutiken där din app är tillgänglig för nedladdning.

• Statusinformation: Visar statusen på filen app-ads.txt för varje app:

• Filen app-ads.txt har hittats och verifierats.

• Det gick inte att hitta filen app-ads.txt.

• Filen app-ads.txt har hittats och verifierats men utgivar-id saknas. Om ditt utgivar-id saknas måste du uppdatera filen före angivet slutdatum för att inte riskera att gå miste om annonsintäkter.