Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Apper

En forklaring av filstatusene for app-ads.txt

Du kan se statusen for og opplysningene om app-ads.txt-filen for alle appene dine i AdMob:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Apper i sidefeltet.
  3. Klikk på Alle apper.
  4. Klikk på app-ads.txt-fanen.I AdMob-grensesnittet vises faner for app-ads.txt.

I tabellen nedenfor fremgår de forskjellige typene statuser app-ads.txt-filer kan tilordnes, og hva disse statusene innebærer.

Status Betydning
Green circle icon App-ads.txt-filen er funnet og bekreftet. AdMob fikk gjennomsøkt og bekreftet app-ads.txt-filen din.
Grått sirkelikon Ingen app-ads.txt-fil ble funnet for denne appen.
Red exclamation point icon

Det har oppstått et problem med app-ads.txt-filen. Inntektene dine er i faresonen

Du kan se flere opplysninger om en app ved å klikke på Pil ned i appraden. Hvis filen din ikke blir funnet og bekreftet, bør du gå nøye gjennom disse detaljene for å finne ut hva problemet er, og hvordan det kan løses. Finn ut mer om feilsøking av problemer med app-ads.txt-filer.  I AdMob-grensesnittet vises tilleggsdetaljer om app-ads.txt i appinnstillingene.

Andre detaljer

Se detaljene om app-ads.txt-filen for de ulike appene dine:

• Status: Her får du visuelt bekreftet hvilken status app-ads.txt-filen har for de ulike appene.

• App-ads.txt-nettadresse: AdMob bruker denne nettadressen for å kunne gjennomsøke app-ads.txt-filen. Nettadressen er basert på domenet som er tilknyttet appen din i Google Play eller App Store, Den kan for eksempel bli seende slik ut: eksempeldomene.no/app-ads.txt

• Hvis AdMob har funnet en app-ads.txt-fil som kan brukes til å håndheve autoriserte selgerinnstillinger for appen, vises den fullstendige hyperlinkede nettadressen som brukes i forbindelse med håndhevelsen.

• Hvis AdMob ikke har funnet app-ads.txt-filen, vises domenet (eller underdomenet) som er tilknyttet appen din i Google Play eller App Store, i stedet for en nettadresse.

• Hvis det ikke vises noen nettadresse, er det ikke noe domene tilknyttet appen i Google Play-butikken eller App Store, eller vi har ennå ikke oppdaget nylige endringer i den aktuelle butikkoppføringen.

• App og ID: Dette viser til appen din og den tilhørende ID-en. For Android-apper er dette app-ID-en. For iOS-apper viser dette til pakke-ID-en. ID-ene blir funnet via levering, og det finnes samsvar mellom disse og oppføringer i Google Play-butikken eller App Store.

• Siste gjennomsøking: Her finner du informasjon om når AdMob sist utførte en gjennomsøking for app-ads.txt-filen din.

• Søk – siste sju dager: Dette er antallet annonsesøk som er mottatt fra denne appen i løpet av de siste sju dagene.

• Butikk: Dette viser til appbutikken der appen din kan lastes ned.

• Statusinformasjon: Her finner du mer informasjon om statusen til de enkelte appenes app-ads.txt-fil:

• App-ads.txt-filen er funnet og bekreftet.

• Ingen app-ads.txt-fil ble funnet.

• App-ads.txt-filen er funnet, men publisist-ID-en mangler. Hvis publisist-ID-en din mangler, må du oppdatere filen innen tidsfristen som fremgår. Ellers kan du gå glipp av annonseinntekter.