Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

App-extensie

Inzicht in de statussen van app-ads.txt-bestanden

U kunt als volgt de status en gegevens van het app-ads.txt-bestand voor al uw apps in AdMob bekijken:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Apps.
  3. Klik op Alle apps.
  4. Klik op het tabblad app-ads.txt.De AdMob-interface met tabbladen voor app-ads.txt.

In de onderstaande tabel ziet u de verschillende typen statussen van app-ads.txt-bestanden en wat deze betekenen.

Status Wat dit betekent
Green circle icon Het app-ads.txt-bestand is gevonden en geverifieerd. AdMob heeft het app-ads.txt-bestand gecrawld en geverifieerd.
Grijs cirkelicoon Er is geen app-ads.txt-bestand gevonden voor deze app.
Red exclamation point icon

Er is een probleem met het app-ads.txt-bestand. Uw opbrengst loopt risico

Als u meer gegevens voor een app wilt uitvouwen, klikt u op Pijl-omlaag in de rij van de app. Als uw bestand niet is gevonden en geverifieerd, controleert u deze gegevens zorgvuldig om te bepalen wat het probleem is en hoe u het kunt oplossen. Meer informatie over problemen met app-ads.txt oplossen.  De AdMob-interface met uitgebreide details over app-ads.txt in de app-instellingen.

Overige gegevens

Bekijk als volgt de gegevens van het app-ads.txt-bestand voor al uw apps:

• Status: Geeft u visueel inzicht in de status van het app-ads.txt-bestand van elke app.

• URL van app-ads.txt: AdMob gebruikt deze URL om uw app-ads.txt-bestand te zoeken en te crawlen. De URL is gebaseerd op het domein dat is gekoppeld aan uw app in Google Play of de App Store. Bijvoorbeeld: voorbeelddomein.com/app-ads.txt.

• Als AdMob een app-ads.txt-bestand heeft gevonden dat kan worden gebruikt om voorkeuren voor gemachtigde verkopers voor de app af te dwingen, wordt de volledige hyperlink-URL weergegeven die voor de handhaving wordt gebruikt.

• Als AdMob uw app-ads.txt-bestand niet heeft gevonden, wordt het domein (of subdomein) weergegeven, in plaats van een URL, dat is gekoppeld aan uw app in Google Play of de App Store.

• Als er niets wordt weergegeven, is er geen domein gekoppeld aan uw app in Google Play of de App Store of hebben we nog geen recente wijzigingen in die winkelvermelding gedetecteerd.

• App en ID: Uw app en de bijbehorende ID. Voor Android-apps is dit de app-ID. Voor iOS-apps is dit de bundel-ID. De ID's worden gevonden via advertentieweergave en afgestemd op de informatie in Google Play of de App Store.

• Laatst gecrawld: Geeft aan wanneer AdMob uw app-ads.txt-bestand het laatst heeft gecrawld.

• Zoekopdrachten: afgelopen zeven dagen: Het aantal advertentiezoekopdrachten dat in de afgelopen zeven dagen vanuit deze app is verstuurd.

• Store: De appstore van waaruit uw app kan worden gedownload.

• Statusdetails: Geeft meer informatie over de status van het app-ads.txt-bestand van elke app:

• Het app-ads.txt-bestand is gevonden en geverifieerd.

• Er is geen app-ads.txt-bestand gevonden.

• Het app-ads.txt-bestand is gevonden, maar de uitgever-ID ontbreekt. Als uw uitgever-ID ontbreekt, moet u het bestand updaten vóór de aangegeven deadline om te voorkomen dat u advertentieopbrengst derft.