Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

App-ads.txt-tiedoston tilat

Voit katsoa kunkin sovelluksesi app-ads.txt-tiedoston tilan ja tiedot AdMobista seuraavasti:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Sovellukset.
  3. Valitse Kaikki sovellukset.
  4. Klikkaa app-ads.txt-välilehteä.app-ads.txt-tiedoston välilehdet AdMob-käyttöliittymässä

Alla olevassa taulukossa esitellään app-ads.txt-tiedoston tilat ja niiden merkitykset.

Tila Merkitys
Green circle icon App-ads.txt-tiedosto on löydetty ja vahvistettu. AdMob on indeksoinut ja vahvistanut app-ads.txt-tiedoston.
Harmaa ympyräkuvake Tähän sovellukseen liittyvää app-ads.txt-tiedostoa ei löydy.
Red exclamation point icon

App-ads.txt-tiedostoosi liittyy ongelma. Tulosi ovat alttiina riskeille

Saat näkyviin lisätietoja sovelluksesta klikkaamalla Alanuolisovelluksen riviä. Jos tiedostoasi ei löydy eikä sitä vahvisteta, tutustu näihin tietoihin huolellisesti ongelman selvittämiseksi ja ratkaisemiseksi. Lue lisää app-ads.txt-ongelmien vianetsinnästä.  AdMob-käyttöliittymä, jossa näkyy app-ads.txt-tiedoston laajennetut tiedot sovellusasetuksissa

Muita tietoja

Katso kunkin sovelluksesi app-ads.txt-tiedoston tietoja.

• Tila: Tämä ilmaisee visuaalisesti kunkin sovelluksen app-ads.txt-tiedoston tilan.

• App-ads.txt-tiedoston URL-osoite: AdMob käyttää tätä URL-osoitetta app-ads.txt-tiedoston etsimiseen ja indeksointiin. Se perustuu verkkotunnukseen, joka on liitetty sovellukseesi Google Playssa tai App Storessa. (esim. esimerkkiverkkotunnus.com/app-ads.txt).

• Jos AdMob löysi app-ads.txt-tiedoston, jonka avulla sovelluksen valtuutetun myyjän asetukset otetaan käyttöön, koko URL-osoitelinkki on näkyvissä.

• Jos AdMob ei löytänyt app-ads.txt-tiedostoasi, URL-osoitteen sijaan näytetään sovellukseesi Google Playssa tai App Storessa liitetty verkkotunnus (tai aliverkkotunnus).

• Jos mitään ei näy, sovellukseesi ei ole liitetty verkkotunnusta Google Playssa tai App Storessa tai viimeaikaisia muutoksia ei ole vielä havaittu kyseisellä sovelluksen tietosivulla.

• Sovellus ja tunnus: Tästä näet sovelluksesi ja siihen liittyvän tunnuksen. Jos sovellus on Android-sovellus, tämä on sen sovellustunnus. Jos kyseessä taas on iOS-sovellus, tunnus on paketin tunnus. Tunnukset saadaan mainosten näytön avulla, ja ne vastaavat Google Playn tai App Storen tietoja.

• Indeksoitu viimeksi: Tämä ilmaisee, milloin AdMob viimeksi indeksoi app-ads.txt-tiedostosi.

• Kyselyt – 7 viime päivää: Tämä ilmaisee sovelluksesta 7 viime päivän aikana vastaanotettujen mainoskyselyiden määrän.

• Kauppa: Tämä on sovelluskauppa, josta sovelluksesi on ladattavissa.

• Tilatiedot: Tässä on lisätietoja kunkin sovelluksen app-ads.txt-tiedoston tilasta:

• App-ads.txt-tiedosto on löydetty ja vahvistettu.

• App-ads.txt-tiedostoa ei löydy.

• App-ads.txt-tiedosto on löydetty, mutta julkaisijan tunnus puuttuu. Jos julkaisijan tunnus puuttuu, sinun on päivitettävä tiedosto ilmoitettuun määräaikaan mennessä, jotta voit välttää tahattoman mainostulojen menetyksen.