Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Om status for app-ads.txt-filer

Du kan se status og oplysninger om app.ads.txt-filen for alle dine apps i AdMob:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Alle apps.
  4. Klik på fanen app-ads.txt.Visning af faner til app-ads.txt på AdMob-grænsefladen

Nedenstående tabel viser de forskellige typer statusser for app-ads.txt-filer og deres betydning.

Status Betydning
Green circle icon App-ads.txt-filen er fundet og bekræftet. AdMob har gennemgået og bekræftet din app-ads.txt-fil.
Gråt cirkelikon Der findes ingen app-ads.txt-fil til denne app.
Red exclamation point icon

Der er et problem med din app-ads.txt-fil. Din omsætning er i fare

Hvis du vil udvide yderligere oplysninger om en app, skal du klikke på Pil ned i appens række. Hvis din fil ikke blev fundet eller bekræftet, skal du gennemgå disse oplysninger omhyggeligt for at finde ud af, hvad problemet er, og hvordan du løser det. Få flere oplysninger om, hvordan du finder og retter fejl i app-ads.txt-filen.  Udvidet visning af oplysninger om app-ads.txt under appindstillingerne på AdMob-grænsefladen

Andre oplysninger

Se oplysninger om app.ads.txt-filen for hver af dine apps:

• Status: Giver dig en visuel status for hver apps app-ads.txt-fil.

• App-ads.txt-webadresse: AdMob bruger denne webadresse til at finde og crawle din app-ads.txt-fil. Den er baseret på det domæne, der er knyttet til din app i Google Play eller i App Store. Eksempel: domæneeksempel.dk/app-ads.txt

• Hvis AdMob har fundet en app-ads.txt-fil, der kan bruges til at håndhæve godkendte sælgerpræferencer for appen, vises den fulde hyperlinkede webadresse, der bruges til håndhævelse.

• Hvis AdMob ikke fandt din app-ads.txt-fil, vises det domæne (eller underdomæne), der er knyttet til din app i Google Play eller App Store, i stedet for en webadresse.

• Hvis der ikke vises noget, er der ikke knyttet noget domæne til din app i Google Play eller App Store, eller vi har endnu ikke registreret de seneste ændringer i den pågældende profilside i Play Butik.

• App og id: Din app og dens tilknyttede id. For Android-apps er det applikations-id'et. For iOS-apps er det pakke-id'et. Id'er kan ses via visning og matching til Google Play eller til App Store.

• Seneste crawl: Viser, hvornår AdMob sidst har crawlet din app-ads.txt-fil.

• Forespørgsler – seneste 7 dage: Antallet af annonceforespørgsler, der er sendt til dine annoncekilder inden for de seneste syv dage.

• Butik: Den appbutik, hvor din app kan downloades.

• Statusoplysninger: Her kan du få flere oplysninger om statussen for hver apps app-ads.txt-fil:

• App-ads.txt-filen er fundet og bekræftet.

• Der blev ikke fundet nogen app-ads.txt-fil.

• App-ads.txt-filen er fundet, men udgiver-id'et mangler. Hvis dit udgiver-id mangler, skal du opdatere filen inden den viste deadline for at undgå utilsigtet tab af annonceomsætning.