På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Appar

Om app-ads.txt

Skapa en app-ads.txt-fil för att informera annonsörer om vilka annonskällor som är auktoriserade att sälja annonsutrymme #authorizedsellers #apps-ads.txt

Authorized Sellers for Apps eller app-ads.txt är ett IAB Tech Lab-initiativ som bidrar till att säkerställa att ditt appannonsutrymme endast säljs via kanaler som du har identifierat som auktoriserade. När du skapar en app-ads.txt-fil får du större kontroll över vilka som har rätt att sälja annonser i din app och bidrar till att förhindra att förfalskat annonsutrymme visas för annonsörer.

Filen app-ads.txt är tillgänglig offentligt och kan genomsökas av börser, SSP:er (Supply-Side Platform) och andra köpare och tredjepartsleverantörer.

Authorized Sellers for Apps (app-ads.txt) är ett tillägg till standarden Authorized Digital Sellers (ads.txt) som ursprungligen togs fram för att skydda annonsutrymme på webben. Det utvidgar kompatibiliteten till annonser som visas i appar.

För att förhindra att dina annonsintäkter minskar avsevärt behöver du implementera en app-ads.txt-fil.

Kom igång

Läs mer om hur du konfigurerar en app-ads.txt-fil för din app