Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Mainosvastauksen tunnus

Mainosvastauksen tunnus on responseIdentifier-kentän arvo, joka on mainosvastauksen yksilöllinen tunnus. responseIdentifier-kenttä on saatavilla mainos- tai välitysvastaukselle.

Mainosvastauksen tunnusta voidaan käyttää mainoksen tunnistamiseen ja estämiseen Ad Review Centerissä Ad Managerissa ja AdMobissa.

Mainosvastauksen tunnukset löytyvät Ad Review Centeristä seitsemän päivän ajan. Lue lisää mainosvastauksen tunnuksen noutamisesta Google Developers ‑sivustolta (Android ja iOS).