Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Automaattisesti kerättävät käyttäjän ominaisuudet

Kun käytät Google Mobile Ads SDK:ta, sinun ei tarvitse kirjoittaa lisäkoodia tiettyjen käyttäjän ominaisuuksien automaattista keräämistä varten. Nämä ominaisuudet eivät välttämättä näy AdMob-raportoinnissa, mutta ne ovat käytettävissä Firebase-linkityksen jälkeen. Firebasessa kaikkia näitä käyttäjän ominaisuuksia voi käyttää yleisöehtoina, ja osa niistä on käytettävissä myös yleisinä raporttisuodattimina.

IOS-sovellusten on kerättävä IDFA-tunnisteita, jotta tiedot iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista voidaan selvittää automaattisesti.
Käyttäjän ominaisuus Tyyppi Kuvaus
Ikä Teksti Tunnistaa käyttäjät kuuden kategorian mukaan: 18–24, 25–34, 35–44, 45–54, 55–64 ja 65+
Sovelluskauppa Teksti Kauppa, josta sovellus on ladattu ja asennettu
Sovelluksen versio Teksti Version nimi (Android) tai kokoelmaversio (iOS)
Maa Teksti Käyttäjän asuinmaa
Laitteen brändi Teksti Mobiililaitteen brändi (esim. Motorola, LG tai Samsung)
Laitekategoria Teksti Mobiililaitteen kategoria (esim. puhelin tai tabletti)
Laitteen malli Teksti Mobiililaitteen malli (esim. iPhone 5s tai SM-J500M)
Ensimmäisen avauksen aika Numero Aika (millisekunteina, UTC), jolloin käyttäjä avasi sovelluksen ensimmäistä kertaa (seuraavaan tuntiin pyöristettynä)
Sukupuoli Teksti Tunnistaa käyttäjän sukupuolen
Kiinnostuksen kohteet Teksti Tunnistaa käyttäjän kiinnostuksen kohteet (esim. taide ja viihde, pelit, urheilu)
Kieli Teksti Laitteen käyttöjärjestelmän kieliasetus (esim. englanti tai brasilianportugali)
Uusi/vakiintunut Uusi: Sovellus avattu ensimmäisen kerran seitsemän viime päivän aikana.
Vakiintunut: Sovellus avattu ensimmäisen kerran yli seitsemän päivää sitten.
Käyttöjärjestelmäversio Teksti Laitteen käyttöjärjestelmäversio (esim. 9.3.2 tai 5.1.1)