Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Googlen julkaisijoille tarkoitettujen tuotteiden tukemat kielet

Googlen julkaisijoille tarkoitetut tuotteet tukevat useita eri kieliä. Voit valita sivuston ensisijaisen kielen rekisteröitymisen yhteydessä. Jos sinut hyväksytään julkaisijaksi, Google toimittaa sivuillesi osuvia mainoksia valitsemallasi kielellä, vaikka sivustollasi käytettäisiin useita tuettuja kieliä.

Huom. Googlen julkaisijakäytännöt eivät salli Google-mainoskoodin sijoittamista sivuille, joiden sisällössä käytetään pääasiassa ei-tuettua kieltä.

Tuetut kielet

Sivuston tai sovelluksen ensisijaisena kielenä sallitaan tällä hetkellä seuraavat:

• arabia [2]
  • bengali [2, 3]
  • bulgaria [2]
  • katalaani [2, 3]
  • kiina (yksinkertaistettu)
  • kiina (perinteinen)
  • kroatia [2]
  • tšekki
  • tanska [2]
  • hollanti
  • englanti
  • viro [123]
  • filipino [2]
  • suomi [2]
  • ranska
  • saksa
  • kreikka
  • gudžarati [23]
  • heprea [2]
  • hindi [2, 3]
  • unkari
  • indonesia
  • italia
  • japani
  • kannada [23]
  • korea
  • latvia [2]
  • liettua [2]
  • malaiji [2, 3]
  • malajam [2, 3]
  • marathi [2, 3]
  • norja [2]
  • puola
  • portugali
  • punjabi [2, 3]
  • romania [2]
  • venäjä
  • serbia [2]
  • slovakin kieli [2]
  • sloveeni [1, 2, 3]
  • espanja (Eurooppa)
  • espanja (Latinalainen Amerikka)
  • ruotsi [2]
  • tamili [2]
  • telugu [2]
  • thai
  • turkki
  • ukraina [2]
  • urdu [2, 3]
  • vietnam [3]
Huomioitavaa

[1] AdSense-tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.

[2] Ad Manager ‑tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.

[3] AdMob-tuotteen käyttöliittymä ja ohjekeskus eivät ole tällä hetkellä saatavilla tällä kielellä.