Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Programmer

Sørg for, at dine app-ads.txt-filer kan crawles

Når der er konfigureret en app-ads.txt-fil på dit udviklerdomæne, gør Google-crawleren følgende:

• Forsøger at crawle filen.
  • Parser filens indhold for at finde sælger-id'er, der er godkendt til at tjene penge på din beholdning.
Bemærk! Der kan gå et par dage, før app-ads.txt-ændringerne kan ses i AdMob. Hvis der ikke er ret mange annonceanmodninger fra dit website, kan der gå helt op til en måned.

Vi anbefaler, at du følger nedenstående fremgangsmåde til fejlfinding for at sikre dig, at din app-ads.txt-fil kan crawles.

Bekræft, at filen ikke er midlertidigt utilgængelig

Hvis en allerede gennemset app-ads.txt-fil ikke er tilgængelig ved en efterfølgende crawling, medfører det følgende med hensyn til de allerede gennemsete poster:

• De slettes, hvis svaret er en hard 404-fejl (en side, som ikke findes (HTTP 404-status)).
  • Holdt tilbage i op til fem dage, hvis svaret er en "soft 404"-fejl (en ægte returneret side for en webadresse, som faktisk ikke eksisterer: HTTP 200-status) eller en 500-serverfejl.

Bekræft, at filen er tilgængelig fra roddomænet

Omdirigeringer fra domain.com/app-ads.txt til www.domain.com/app-ads.txt er ret almindelige. App-ads.txt-crawling starter på roddomænet. Roddomænet skal returnere fra eller omdirigere til app-ads.txt-filen.

En app-ads.txt-fil på www.domain.com/app-ads.txt bliver kun crawlet, hvis domain.com/app-ads.txt omdirigerer til den.

Sørg for, at crawling ikke afvises af robots.txt

App-ads.txt-filen bliver muligvis ignoreret af crawlere, hvis en robots.txt-fil begrænser crawlingen. Hvis webadressen for din app-ads.txt-fil omdirigerer til et andet hostname, skal du være opmærksom på, at eventuelle robots.txt-filer på det efterfølgende hostname også kan påvirke crawlere.

Opdater din robots.txt-fil, så Google kan crawle din app-ads.txt-fil.

Føj følgende to tekstlinjer til din robots.txt-fil:

User-agent: Google-adstxt

Disallow:

Bemærk! Ud over Google-adstxt overholder crawleren også User-agent-poster i robots.txt for Mediapartners-Google og Googlebot.

Sørg for, at filen returneres med HTTP-statuskoden "200 OK"

En anmodning om en app-ads.txt-fil kan returnere indholdet af filen i svarteksten, hvis statuskoden i svarheaderen angiver, at filen ikke blev fundet (f. eks. statuskoden 404), men:

• Svaret bliver ignoreret.
  • Filen bliver anset for ikke eksisterende.

Sørg for, at filen har en HTTP-statuskode 200 OK.

Sørg for, at der er ikke er nogen formateringsfejl eller ugyldige tegn i filen

Formateringsfejl såsom ugyldige blanke tegn kan være svære at registrere, men kan gøre det svært for en app-ads.txt-fil at parse med en crawler, og kan derfor resultere i, at en fil bliver ignoreret. Undgå at kopiere og indsætte app-ads.txt-indtastninger fra et almindeligt tekstredigeringsværktøj. Vi anbefaler et simpelt tekstbehandlingsprogram. Du kan også kontrollere ugyldige UTF-8-tegn i din app-ads.txt-fil ved hjælp af en HEX-editor.

Gør en app-ads.txt-fil tilgængelig via både HTTP og HTTPS

Googles webcrawler forsøger at gennemgå alle ads.txt-filer på både HTTP og HTTPS. Men et 404 (eller 40X) svar kan være årsag til, at poster bliver slettet, selvom en app-ads.txt-fil er crawled via HTTP. Så hvis gennemgang via HTTPS returnerer en 404 (eller 40X):

• Bliver den tidligere crawlede post slettet.

Sørg for, at app-ads.txt er tilgængelige via både HTTP og HTTPS.