Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Valider visning af bonusannoncer med verificering på serversiden

​Verificering på serversiden (SSV, server-side verification) er en anden validering af visninger af bonusannoncer i din app. Det bruges ud over standardtilbagekaldet på kundesiden.

Verificering på serversiden validerer hver fuldførte visning af bonusannoncer. Dette sikrer, at du kun belønner de brugere, der rent faktisk har set hele videoen i din app. Hver gang en bruger afslutter visningen af en bonusannonce, bruger AdMob den webadresse til tilbagekald, du angiver, til at validere visningen.

Få flere oplysninger om verificering på serversiden for Android, iOS eller Unity.

Konfigurer og test verificering på serversiden

Følg denne fremgangsmåde:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Vælg din apps navn. Hvis du ikke kan finde navnet på listen over de senest benyttede apps, kan du klikke på Se alle apps for at søge efter navnet på en liste over alle de apps, du har tilføjet i AdMob.
  4. Klik på Annonceenheder i sidebjælken.
  5. I forbindelse med nye annonceenheder skal du følge vejledningen i Opret en bonusannonceenhed. I forbindelse med eksisterende annonceenheder skal du klikke på annonceenhedens navn.
  6. Klik på Avancerede indstillinger
  7. Klik på Indstil og verificer en webadresse til tilbagekald ud for verificering på serversiden.
  8. Angiv indstillinger for verificering på serversiden:
    • Webadresse til tilbagekald: Den fuldstændige webadresse, som AdMob skal sende til dig, når en bruger har set en bonusannonce (f.eks. https://example.com/sample_ssv).
    • Bruger-id (valgfrit): Dette bruges kun til test. Bruger-id'et er et unikt id, der gives til hver enkelt bruger og giver dig mulighed for at se, hvem du skal belønne efter fuldført visning af annoncen. Hvis du vil anvende bruger-id'er, skal du angive parameteret user_id i SDK.
    • Tilpassede data (valgfrit): Dette bruges kun til test. Tilpassede data modtages i tilbagekaldet, efter en bruger har gennemført visningen af annoncen. Du kan f.eks. medtage et parameter for at se, hvilket niveau brugeren er på. Hvis du vil bruge en parameter, skal du angive custom_data i SDK'en.
  9. Klik på Verificer webadresse
    Du skal verificere webadressen, før du kan færdiggøre konfigurationen af verificering på serversiden.
  10. Klik på Brug verificeret webadresse

Find og ret fejl i forbindelse med verificering på serversiden

Hvis webadressen returnerede en fejl, skal du gennemgå fejlmeddelelsen og sørge for, at du har fulgt vejledningen til konfiguration af SSV til Android, iOS eller Unity.