Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Kampanjat

Responsiiviset Display-mainokset

Responsiivisten Display-mainosten koko, ulkoasu ja muoto mukautuvat automaattisesti käytettävissä olevien mainosmuotojen mukaan. Siten yksi Responsiivinen Display-mainos voi näkyä pienenä tekstimainoksena yhdessä paikassa ja suurena kuvamainoksena toisaalla.

Responsiivisten Display-mainosten avulla voit mainostaa oman yrityksen sisältöä, kuten omia verkkosivustoja, turnauksia, YouTuben pelikanavia ja sovelluksen sisäistä sisältöä.

Jos haluat luoda Responsiivisen Display-mainoksen, lataa sisältösi (kuvat, otsikot, logot, videot ja kuvaukset), niin Google luo automaattisesti sovelluksessasi näytettävät mainokset.

Huom. Jotta voit käyttää Responsiivisia Display-mainoksia, sinun on valittava kampanjan mainonnan kohteeksi "verkkosivusto".

Responsiivisen Display-mainoksen kentät

• Kohde-URL: Lisää URL-osoite, johon AdMob ohjaa käyttäjät, kun he klikkaavat mainosta. Tämä URL-osoite ei näy mainoksessa.
  • Otsikko: Lisää mainoksen ensimmäinen rivi (enintään 30 merkkiä).
  • Pitkä otsikko: Lisää mainoksen ensimmäinen rivi. Se näkyy suurissa mainoksissa lyhyen otsikon sijaan. Pitkässä otsikossa voi olla enintään 90 merkkiä, ja se voidaan näyttää kuvauksen kanssa tai ilman kuvausta.
  • Kuvaus: Lisää mainostettavan verkkosivuston kuvaus (enintään 90 merkkiä). Kuvaus täydentää otsikkoa ja tarjoaa lisää kontekstia tai tarkempia tietoja aiheesta.
  • Yrityksen nimi: Lisää yrityksen tai brändin nimi (enintään 25 merkkiä).
  • Videon URL‑osoite (valinnainen): Lisää sen videon URL‑osoite, jonka haluat näyttää mainoksessa. Ota huomioon seuraavat seikat:
    • YouTube-videot, joiden upottaminen ei ole sallittua, voivat kuitenkin näkyä videomainoksissa.
    • Videomainokset noudattavat videoiden tietosuoja-asetuksia. Yksityiseksi määritetyt YouTube-videot eivät voi näkyä videomainoksissa. Vain julkisiksi ja piilotetuiksi määritetyt videot voivat näkyä.
    • Staattinen päätöskortti näytetään, jos videon lataaminen epäonnistuu mistä tahansa syystä. Esimerkki: Video ei saa näkyä kaikissa maissa
  • Vastuuvapauslauseke (valinnainen): Voit lisätä vastuuvapauslausekkeen, jossa käyttäjille kerrotaan mahdollisista mainokseen liittyvistä suostumusilmoituksista tai oikeudellisista ilmoituksista. Vastuuvapauslausekkeessa voi olla enintään 90 merkkiä. Lausekkeessa ei saa olla linkkejä muille verkkosivustoille tai muihin materiaaleihin.
  • Vaakasuuntainen kuva: Ladattavan vaakasuuntaisen kuvan kuvasuhteen on oltava 1,91:1 ja koon suurempi kuin 600 x 314. Tiedoston enimmäiskoko on 5 120 kt.
  • Neliön muotoinen kuva: Ladattavan neliön muotoisen (1:1) kuvan koon on oltava vähintään 300 x 300. Tiedoston enimmäiskoko on 5 120 kt.
  • Toimintakehotusteksti: Toimintakehotustekstin tarkoitus on aktivoida käyttäjiä, ja se voi näkyä monenlaisissa asetteluissa. Jos valitset "Automaattinen", Google valitsee toimintakehotuksen puolestasi. Kaikissa mainoksen asetteluissa ei ole toimintakehotusta.