På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Hantera annonser

Identifiera källan till en annons som har hittats vid bildsökning

Den här informationen är endast avsedd för AdMob-användare. AdMob är en plattform för mobilappsannonsering för apputvecklare. Om du inte har något AdMob-konto rekommenderar vi att du

I den här artikeln beskriver vi alternativen för att blockera annonser baserat på annonskällan till annonser som hittats med hjälp av bildsökning i Center för annonsgranskning. Artikeln innehåller även detaljerad information om bildkraven för att identifiera annonskällan.

Källtyper

Ad Exchange

Om du vill blockera annonser från den här källtypen klickar du på Blockera för att blockera den här annonsmatchningsinstansen. Du kan också se mer information om annonsmatchningen, inklusive vilket nätverk som visade annonsen, genom att klicka på annonsen i resultaten.

Annonskälla för budgivning

Om du vill blockera annonser från den här källtypen klickar du på annonsen i annonsmatchningsresultatet för att se vilken annonskälla för budgivning som tillhandahöll annonsen. Kontakta annonskällan för budgivning direkt för att vidta åtgärder.

Annonskällor för budgivning som stöds

Endast följande annonskällor för budgivning kan identifieras med bildsökning i Center för annonsgranskning:

• Meta Audience Network
  • alla annonskällor för budgivning som renderar med SDK:n för Google Mobile-annonser (Android, iOS)

Kampanjer

Du kan inte blockera annonser från kampanjer i Center för annonsgranskning.

Bildkrav för att identifiera annonskällan

Du måste ladda upp en originalfil i PNG-format (inte konverterad från ett annat filformat) om du vill identifiera matchningar från annonskällor för budgivning. Ändra inte skärmbilden efter att den har tagits. Du kan beskära skärmbilden till annonsen förutsatt att hela annonsen är synlig.

Läs mer om skärmbilder som tas på Android- och iOS-enheter

Skärmbilder som tagits på Android-enheter sparas automatiskt i PNG-format.

Så här sparar du skärmbilder från en iOS-enhet som PNG:

1. Ta en skärmbild.
  2. Klicka på Spara till foton
  3. Öppna appen Foto och klicka på skärmbilden.
  4. Klicka på Dela på skärmbilden.
  5. Välj appen för e-post.
  6. Skicka bilden till dig själv och välj Faktisk storlek som bildstorlek. Bilden skickas som PNG. Andra storlekar än Faktisk storlek skickas som JPG.