Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Retningslinjer

Grenser for annonselevering

Google jobber hardt for å sikre et økosystem for annonsering der annonsører, publisister og brukere beskyttes mot svindel og dårlige annonseopplevelser. Av den grunn blir det noen ganger satt en grense for hvor mange annonser som kan vises i AdMob-kontoen din. Dette kan være en midlertidig grense for annonselevering som gjelder mens vi evaluerer kvaliteten på trafikken din. Årsaken kan også være at vi har identifisert ugyldig trafikk i AdMob-kontoen din.

Hvis annonseleveringen din er begrenset, kan du finne ut mer om hva dette betyr – og hva du kan gjøre – nedenfor. Du kan finne ut mer om hva som kan ha forårsaket begrensningen i annonselevering, i veiledningen for grenser for annonselevering.

Selv om denne grensen for annonselevering vanligvis gjelder for publisister i mindre enn 30 dager, kan den i noen tilfeller gjelde i lengre tid.

Konto som blir vurdert

Annonseleveringen i kontoen din blir begrenset midlertidig mens vi vurderer kvaliteten på trafikken på nettstedet ditt. Vi evaluerer og oppdaterer denne grensen automatisk mens vi fortsetter å overvåke trafikken.

I dette tilfellet begrenses annonseleveringen bare for AdMob-nettverket og tredjeparts annonsekilder med budgivning. Begrensningen har ingen innvirkning på tredjeparts sammenkjedede annonsekilder, egenannonser og direktesolgte kampanjer.

Dette kan du gjøre

Fortsett å lage innhold og målgrupper mens vi vurderer trafikken på nettstedet ditt. Sørg også for at du overholder retningslinjene og begrensningene for AdMob

I mellomtiden har du fortsatt full tilgang til kontoen din, og du kan se detaljer om denne sanksjonen på kontonivå i retningslinjesenteret

Det kan ikke vises annonser i appen ennå

Snart blir det krav om at alle nye apper må gjennom en evaluering for å fastslå om de er klare for annonselevering eller ikke, før annonseleveringen kan kjøres uten begrensninger. På denne måten blir det enklere for oss å legge til rette for et ryddig og trygt økosystem for annonser – både for deg og annonsørene dine. Mens appene blir evaluert, kan annonseleveringen begrenses.

I dette tilfellet begrenses annonseleveringen for all etterspørsel knyttet til appen. Denne leveringsgrensen gjelder for enkeltapper. Du kan for eksempel oppleve at én av appene dine kan vise annonser, mens en annen ikke kan det.

Dette kan du gjøre

Evalueringsprosessen starter automatisk så fort appen din er korrekt konfigurert i AdMob og knyttet sammen med en støttet butikk. Vi trenger som regel bare et par dager på å evaluere appen din, men i enkelte tilfeller kan mer tid være nødvendig. Du kan kontrollere statusen for den aktuelle evalueringen og appens annonselevering i AdMob-kontoen din.

Finn ut mer om apper som ikke blir godkjent, og hva du kan gjøre for å påse at det kan vises annonser i appen din

Ugyldig trafikk

Annonseleveringen i kontoen din begrenses for øyeblikket på grunn av ugyldig trafikk. Vi evaluerer og oppdaterer denne grensen automatisk mens vi fortsetter å overvåke trafikken.

I dette tilfellet gjelder den begrensede annonselevering bare for AdMob-nettverket. Den har ingen innvirkning på tredjepartsmediering, egenannonser og direktesolgte kampanjer.

Dette kan du gjøre

Kontoen din er fremdeles fullt tilgjengelig, og du kan se detaljer om denne sanksjonen på kontonivå i retningslinjesenteret

Gjennomgå retningslinjene og begrensningene for AdMob samt ressursene for ugyldig trafikk nedenfor:

Hvis vi oppdager ugyldig aktivitet eller andre problemer i kontoen din, kan det bli iverksatt flere tiltak mot kontoen din, eller den kan bli stengt for godt.