Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Limieten voor advertentieweergave

Google werkt er hard aan een ecosysteem voor advertenties te bieden dat adverteerders, uitgevers en gebruikers beschermt tegen bedrog en slechte advertentiebelevingen. Als gevolg hiervan kan Google soms een limiet instellen voor het aantal advertenties dat met uw AdMob-account kan worden weergegeven. Dit kan een tijdelijke limiet voor advertentieweergave zijn omdat we de kwaliteit van uw verkeer willen evalueren of omdat we problemen met ongeldig verkeer in uw AdMob-account hebben vastgesteld.

Als de advertentieweergave is beperkt, vindt u hieronder meer informatie over wat dit betekent en wat u kunt doen. Ga naar onze Handleiding voor advertentieweergavelimieten om beter te begrijpen waardoor de limiet voor advertentieweergave is veroorzaakt.

Uitgevers hebben doorgaans minder dan 30 dagen te maken met deze limiet voor advertentieweergave, maar in sommige gevallen kan dit langer duren.

Account wordt beoordeeld

De advertentieweergave in uw account wordt tijdelijk beperkt terwijl we de kwaliteit van uw verkeer beoordelen. We checken en updaten deze limiet automatisch terwijl we uw verkeer blijven evalueren.

In dat geval is beperkte advertentieweergave alleen van toepassing op het AdMob-netwerk en advertentiebronnen van derden voor Bieden. De wijziging heeft geen gevolgen voor waterfall-advertentiebronnen van derden, eigen advertenties en direct verkochte campagnes.

Wat u kunt doen

Ga verder met het samenstellen van uw content en doelgroep terwijl we uw siteverkeer evalueren. Zorg er ook voor dat u zich schikt naar het beleid en de beperkingen van AdMob

In de tussentijd is uw account nog steeds volledig toegankelijk en kunt u informatie over deze handhaving op accountniveau bekijken in het Beleidscentrum.

App niet klaar om advertenties weer te geven

Voor alle nieuwe apps is het binnenkort vereist om een beoordeling van de app te doorlopen voordat ze advertenties kunnen weergeven. Zo waarborgen we een schoon en veilig advertentie-ecosysteem voor u en uw adverteerders. Tijdens deze beoordeling is de advertentieweergave in apps beperkt.

In dat geval is de beperkte advertentieweergave van toepassing op alle advertentievraag voor de app. Deze weergavelimiet geldt voor afzonderlijke apps. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat een van uw apps klaar is om advertenties weer te geven, maar een andere app niet.

Wat u kunt doen

Het beoordelingsproces wordt automatisch gestart nadat uw app correct is ingesteld in AdMob en is gekoppeld aan een ondersteunde winkel. Beoordelingen duren meestal een paar dagen, maar in sommige gevallen hebben we meer tijd nodig om uw app te evalueren. U kunt de status van uw beoordeling en de advertentieweergave in uw app controleren in uw AdMob-account.

Meer informatie over afgekeurde apps en wat u kunt doen om uw app geschikt te maken voor de weergave van advertenties.

Problemen met ongeldig verkeer

De advertentieweergave in uw account wordt momenteel beperkt vanwege problemen met ongeldig verkeer. We controleren en updaten deze limiet automatisch terwijl we uw verkeer blijven evalueren.

In dat geval is beperkte advertentieweergave alleen van toepassing op het AdMob-netwerk en niet van invloed op bemiddeling door derden, eigen advertenties en direct verkochte campagnes.

Wat u kunt doen

Uw account is nog steeds volledig toegankelijk en u kunt details over deze handhaving op accountniveau bekijken in het beleidscentrum

Bekijk het beleid en de beperkingen van AdMob, evenals de volgende bronnen over ongeldig verkeer:

Als we ongeldige activiteit in uw account detecteren of als er andere problemen worden gevonden, kunnen er verdere handhavingsacties tegen uw account worden ondernomen en kan uw account definitief worden uitgeschakeld.