Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Käytännöt

Mainosten näytön rajoitukset

Google pyrkii parhaansa mukaan pitämään yllä mainosekosysteemiä, joka suojaa julkaisijoita ja käyttäjiä petoksilta ja huonoilta mainoskokemuksilta. Tämän takia Google voi toisinaan asettaa enimmäisrajan sille, kuinka monta mainosta AdMob-tilisi voi näyttää. Rajoitus voi olla voimassa tilapäisesti sen aikaa, kun arvioimme liikenteesi laatua. Se voidaan asettaa myös, jos AdMob-tililläsi on havaittu kelpaamatonta liikennettä.

Jos mainosten näyttöä on rajoitettu, voit lukea seuraavasta, mitä se tarkoittaa ja mitä voit tehdä. Saat mainosten näytön rajoituksia käsittelevästä oppaasta tarkempia tietoja siitä, mikä voi olla syynä mainosten näytön rajoitukseen.

Mainosten näytön rajoittaminen vaikuttaa julkaisijoihin yleensä alle 30 päivää, mutta joissakin tapauksissa se voi kestää kauemmin.

Tiliä arvioidaan

Mainosten näyttöä rajoitetaan tilapäisesti sen ajan, kun arvioimme liikenteesi laatua. Rajoitus tarkistetaan ja se päivitetään automaattisesti samalla, kun liikennettäsi seurataan.

Tässä tapauksessa mainosten rajallinen näkyminen koskee ainoastaan AdMob-verkostoa ja kolmannen osapuolen hintatarjouskumppanina toimivia mainoslähteitä. Se ei vaikuta kolmannen osapuolen waterfall-mainoslähteisiin, oman yrityksen mainoksiin eikä suoramyyntikampanjoihin.

Mitä voit tehdä?

Voit jatkaa sisältösi luomista ja yleisön houkuttelemista sillä aikaa, kun arvioimme sivustosi liikennettä. Varmista myös, että noudatat AdMobin käytäntöjä ja rajoituksia

Arvioinnin aikana voit käyttää tiliäsi tavalliseen tapaan ja katsoa tähän tilitason sanktioon liittyviä tietoja Käytäntökeskuksesta

Sovellus ei ole valmis näyttämään mainoksia

Kaikkien uusien sovellusten on vastaisuudessa läpäistävä sovelluksen valmiuden tarkastus, ennen kuin ne voivat näyttää mainoksia ilman rajoituksia. Näin voimme luoda reilun ja turvallisen mainosekosysteemin sinua ja mainostajiasi varten. Tarkastuksen aikana mainosten näkymistä saatetaan rajoittaa sovelluksissa.

Tässä tapauksessa mainosten rajallinen näkyminen koskee sovelluksen kaikkea mainoskysyntää ja vain yksittäisiä sovelluksia. Mainoksia saattaa esimerkiksi näkyä yhdessä sovelluksessasi, kun taas toinen sovelluksesi ei ole vielä valmis mainontaa varten.

Mitä voit tehdä?

Tarkastusprosessi alkaa automaattisesti, kun sovelluksesi on määritetty oikein AdMobissa ja linkitetty tuettuun sovelluskauppaan. Tarkastus kestää yleensä muutaman päivän, mutta joissakin tilanteissa sovelluksen arvioiminen voi kestää kauemmin. Voit selvittää tarkastuksen tilan ja sovelluksesi mainosten näyttötilanteen AdMob-tililtäsi.

Lue lisätietoja hylätyistä sovelluksista ja siitä, miten voit saada sovelluksesi valmiiksi mainosten näyttöä varten

Virheellistä liikennettä

Mainosten näyttöä rajoitetaan tällä hetkellä, koska olemme havainneet virheellistä liikennettä. Rajoitusta tarkistetaan ja päivitetään automaattisesti samalla, kun seuraamme liikennettäsi.

Tässä tapauksessa mainosten näytön rajoittaminen koskee ainoastaan AdMob-verkostoa, eikä se vaikuta kolmannen osapuolen välitykseen, oman yrityksen mainoksiin tai suoramyyntikampanjoihin.

Toimet

Voit kuitenkin käyttää tiliäsi tavalliseen tapaan ja katsoa tähän tilitason sanktioon liittyviä tietoja Käytäntökeskuksesta

Lue AdMobin käytännöt ja rajoitukset sekä seuraavat virheellistä liikennettä koskevat artikkelit:

Jos havaitsemme tililläsi virheellistä liikennettä tai muita ongelmia, tiliisi voidaan kohdistaa lisäsanktioita tai se voidaan poistaa pysyvästi käytöstä.