Se ændringer på din konto (beta)

Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig i betaversion for en begrænset gruppe udgivere.

Ændringshistorikken giver dig en oversigt over historiske ændringer på din konto. Du kan bl.a. se oplysninger om, hvor og hvornår en ændring blev foretaget, og hvem der foretog den.

Du kan bruge ændringshistorikken som en hjælp til at foretage fejlfinding i tilfælde af afvigelser på din konto. Hvis du f.eks. konstaterer et fald i omsætningen på en bestemt dato, kan du søge efter ændringer, der er blevet foretaget på kontoen omkring den pågældende dato, for at finde frem til årsagen.

Sådan får du vist din kontos ændringshistorik:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.dk.
  2. Klik på Ændringshistorik på sidebjælken.

Nærmere oplysninger om ændringer

Ændringshistorikken omfatter ændringer på appniveau og kontoniveau. Du kan se følgende oplysninger om samtlige ændringer:

• Dato og klokkeslæt for ændringen.
  • Hvilket element der er blevet ændret. Hvis elementet er markeret som et hyperlink, kan du klikke på linket for at se, hvor ændringen blev foretaget. Hvis du f.eks. har ændret en annonceenheds annoncetype, bliver du ført videre til den ændrede annonceenhed, når du klikker på linket.
  • Hvilken type ændring der er tale om. Det kan f.eks. være "App tilføjet".
  • Hvilken bruger der har foretaget ændringen. Få flere oplysninger.

Klik på Pil ned for at udvide visningen og få flere oplysninger om ændringerne, bl.a. i form af en liste over alle berørte elementer og en udførlig beskrivelse af ændringerne.

Sådan finder du ændringer

Du kan finde en konkret ændring ved at indtaste navnet på et element eller en ændring i søgefeltet. Du kan også anvende et filter for at søge efter specifikke ændringer.

Datointervalfilter

Datofilteret giver dig mulighed for at indsnævre datointervallet for ændringer i ændringshistorikken. Du kan enten vælge en bestemt dato ved hjælp af kalenderen eller en relativ dato, f.eks. "I dag" eller datointervallet "De seneste syv dage". Dette filter anvendes som standard, men du kan ændre standardindstillingerne ved at redigere filteret.

Sådan redigerer du datafilteret:

1. Klik på datofilteret i området Filter øverst i din rapport.
  2. Vælg et relativt datointerval på listen, eller angiv et præcist datointerval ved hjælp af kalenderen.
  3. Klik på Anvend

Elementtypefilter

Elementtypefilteret giver dig mulighed for at vælge, hvilke af de ændrede elementtyper der skal vises. Sådan filtrerer du efter elementtype:

1. Klik på Tilføj filter.
  2. Vælg en eller flere af følgende elementtyper:
    1. Annonceenhed
    2. App
    3. Kontrolelementer for blokering
    4. Formidlingsgruppe
  3. Klik på Anvend

Understøttede ændringer

Nedenfor kan du se, hvilke ændringer der understøttes i ændringshistorikken.

Annonceenhedsrelaterede ændringer

• Annonceenhed tilføjet
  • Annonceenhed fjernet
  • Annoncetype ændret
  • eCPM ændret på landeniveau
  • Standard-eCPM ændret
  • Frekvensgrænse ændret
  • Opdateringshastighed ændret

Apprelaterede ændringer

• App tilføjet
  • Frekvensgrænse ændret
  • App blokeret
  • App tilladt
  • Generel kategori blokeret
  • Generel kategori tilladt
  • Følsom kategori tilladt
  • Webadresse blokeret
  • Webadresse tilladt
  • Klassificering af annonceindhold ændret

Kontrolelementer for blokering

• Annoncenetværk tilladt
  • Annoncenetværk blokeret
  • Blokeringsindstilling for annoncenetværk opdateret
  • App blokeret
  • App tilladt
  • Center for annoncegennemgang aktiveret
  • Center for annoncegennemgang deaktiveret
  • Generel kategori blokeret
  • Generel kategori tilladt
  • Følsom kategori tilladt
  • Følsom kategori blokeret
  • Webadresse blokeret
  • Webadresse tilladt
  • Klassificering af annonceindhold ændret

Formidlingsgrupperelaterede ændringer

• Formidlingsgruppe tilføjet
  • Formidlingsgruppe fjernet
  • Formidlingsgruppe aktiveret
  • Formidlingsgruppe deaktiveret
  • Målgruppeland føjet til gruppe
  • Målgruppeland fjernet fra gruppe
  • Ekskluderet land føjet til gruppe
  • Ekskluderet land fjernet fra gruppe
  • Målrettet annonceenhed føjet til gruppe
  • Målrettet annonceenhed fjernet fra gruppe
  • Annoncekildeforekomst tilføjet
  • Annoncekildeforekomst fjernet
  • eCPM for annoncekildeforekomst ændret

Bemærk! Ændringer af følgende kan ikke ses i ændringshistorikken:
  • Kontoindstillinger
  • Kampagner
  • Betalinger
  • Politikcenter
  • Formidlingsgruppeprioritet

Bruger

I kolonnen Bruger kan du se, hvilken af følgende brugere der har foretaget ændringen:

• Dig selv
  • En autoriseret bruger. En bruger, som du har givet adgangstilladelse til din konto. Du skal også være opmærksom på, at hvis du tidligere har brugt en Multiple Customer Management-partner (MCM-partner), bliver partneren vist som autoriseret bruger i ændringshistorikken, selvom du ikke længere bruger den pågældende partner.
  • En bruger hos [MCM-partnervirksomhed]. Dette er kun aktuelt, hvis du har indgået en MCM-aftale
  • Google. Det betyder, at en AdMob-repræsentant har foretaget ændringen.