Etusivu ja aloittaminen

Testimainokset

Testimainosten avulla voit testata mainosten käyttöönottokoodia ennen sovelluksesi julkaisua. Kun kehität sovellustasi, testimainosyksiköt näyttävät mainoksia sovelluksessasi. Näin voit varmistaa, että käyttöönottokoodi toimii oikein.

Kannattaa ottaa testimainokset käyttöön, jotta voit klikata mainoksia aiheuttamatta kuluja Google-mainostajille. Jos klikkaat liian monia mainoksia muutoin kuin testitilassa, tilisi voidaan merkitä AdMobin kelpaamatonta toimintaa koskevan käytännön vastaiseksi.

Testimainokset voidaan ottaa käyttöön kahdella tavalla:

1. Käytä Googlen mallimainosyksikköä. Google tarjoaa käyttöösi mallimainosyksiköiden tunnuksia, joiden avulla voit testata mainoksia.
  2. Käytä omaa mainosyksikköäsi ja ota käyttöön testilaitteet. Voit määrittää laitteesi testilaitteeksi ja käyttää omia mainosyksikön tunnuksiasi, jotka olet luonut AdMobin käyttöliittymässä.

Voit ottaa testimainokset käyttöön Google Developersin ohjeiden mukaan (Android, iOS).