Aloita

Mainosten testaaminen

Mainosten oikeanlaisen toteutuksen testaaminen on tärkeä vaihe sovellusten kehittämisessä. Julkaisijat eivät kuitenkaan saa klikata omia tuotantomainoksiaan edes testaustarkoituksissa. Tuotantomainosten klikkaaminen voi johtaa kelpaamattomaan liikenteeseen liittyvän käytännön rikkomiseen.

Käytä sovellusten kehittämisen ja testaamisen aikana demomainoksia tai testilaitteita käyttöönottokoodin todentamiseen, jolloin et riko AdMob-käytäntöä.

Demomainokset

Nopein tapa toteuttaa testaus on käyttää Googlen tarjoamia demomainosyksiköitä. Kun käytät demomainoksia, sinun ei tarvitse luoda omaa mainosyksikköä sovelluksen testaamista varten. Googlen tarjoamia demomainosyksiköitä ei ole liitetty AdMob-tiliisi, joten tilisi ei voi saada aikaan kelpaamatonta liikennettä, kun käytät näitä mainosyksiköitä.

Kun käytät Googlen tarjoamien mainosyksiköiden tunnuksia, mainosyksiköt täytetään aina demomainoksilla. Demomainosyksiköiden tunnukset ovat saatavilla Google Developersista Androidille ja iOS:lle.

Katso esimerkki demomainoksesta klikkaamalla tätä

Testilaitteet

Testilaitteiden avulla voit testata käyttöönottokoodiasi entistä perusteellisemmin palauttamalla tuotantomainokset sovellukseesi testitilassa. Voit määrittää laitteesi testilaitteeksi ja käyttää omia mainosyksiköiden tunnuksiasi, jotka olet luonut AdMob-tililläsi.

Kun otat testilaitteen käyttöön, AdMob-verkosto lähettää testitilassa olevia tuotantomainoksia laitteellesi AdMob-tililläsi luotujen mainosyksiköiden tunnusten avulla. Näin voit turvallisesti testata tuotantomainoksia ja todentaa käyttöönottokoodisi rikkomatta AdMobin kelpaamattomaan liikenteeseen liittyvää käytäntöä.

Lue lisää testilaitteen käyttöönotosta.