På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Hantera annonskällor för budgivning

Visa status för annonskällor för budgivning som kräver partnerskap #bidding #partnership

För att kunna använda en annonskälla för budgivning måste du först etablera partnerskap med annonskällan. Partnerskapet måste vara aktivt innan annonskällan för budgivning kan godkänna annonsförfrågningar från ditt AdMob-konto.

I många fall räcker det att du skapar ett konto på annonskällans startsida.

Läs mer om vilka annonskällor som är tillgängliga för budgivning och deras krav i Googles Developers-guiden för Android och iOS

Partnerskapsstatus

Fliken Partnerskapsstatus visar statusen på ditt partnerskap med respektive annonskälla. Så här visar du partnerskapsstatus:

1. Logga in på ditt AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klicka på Medling i sidofältet.
  3. Klicka på fliken Budgivningskällor.
  4. Välj den annonskälla som du vill visa.
  5. Klicka på Partnerskap

Du ser de olika statusvärdena och deras innebörd i tabellen nedan.

Status Beskrivning
Startat avtal Du har påbörjat partnerskapsavtalet med annonskällan men har inte skickat in det ännu. Följ stegen för att slutföra avtalet.
Slutfört avtal Du har slutfört partnerskapsavtalet men har inte bekräftat och godkänt villkoren för att använda budgivning i AdMob. Följ stegen för att godkänna villkoren för budgivning i AdMob.
Väntar

Din partnerskapsstatus anges som Väntande medan annonskällan granskar din begäran. Detta tar vanligtvis två arbetsdagar.

Kontakta annonskällan direkt om du inte har fått svar efter två arbetsdagar.

Aktiv Annonskällan har godkänt din partnerskapsbegäran. Annonskällan kan nu ta emot annonsförfrågningar från ditt konto.
Avvisad

Om annonskällan inte godkänner din begäran anges din partnerskapsstatus som Avvisad. Om du vill skicka in en ny begäran klickar du på Lägg till annonskälla och sedan på Försök igen bredvid önskad annonskälla.

Om din partnerskapsbegäran avvisas och du skickar in en ny begäran behåller du partnerskapsstatusen Avvisad tills annonskällan har godkänt din begäran.

Obs! Detta är annonskällans beslut. Google har ingen insyn in varför de avvisade din partnerskapsbegäran. Kontakta annonskällan direkt för mer information.
Ej tillgängligt

Partnerskapsstatusen med annonskällan är inte tillgänglig för närvarande på grund av ett internt fel.

Tips! Du kan testa att läsa in sidan igen för att uppdatera statusen eller försöka igen senare.