Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Administrer annonsekilder med budgivning

Se statusen for annonsekilder med budgivning som krever partnerskap #bidding #partnership

Hvis du vil bruke annonsekilder med budgivning, må du først inngå partnerskap med de aktuelle annonsekildene. Partnerskapet må være aktivt før annonsekilden med budgivning kan godta annonseforespørsler fra AdMob-kontoen din.

Det å inngå et partnerskap er i de fleste tilfellene like enkelt som å opprette en konto på startsiden til den aktuelle annonsekilden.

Finn ut mer om annonsekildene som kan brukes i budgivning, og kravene vi stiller til dem, i Google Developers-veiledningen for Android og iOS

Partnerskapsstatus

På Partnerskapsstatus-fanen ser du statusen for partnerskapet du har med de enkelte annonsekildene. Slik ser du partnerskapsstatusen:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Mediering i sidefeltet.
  3. Klikk på Budgivningskilder-fanen.
  4. Velg annonsekilden du vil sjekke.
  5. Klikk på Partnerskap

I denne tabellen kan du se de ulike statusene og hva de betyr:

Status  Betydning
Startet avtaleinngåelse Du har begynt å fylle ut partnerskapsavtalen med annonsekilden, men du har ikke sendt den inn ennå. Følg denne fremgangsmåten for å sluttføre avtalen.
Inngått avtale Du har fylt ut og sendt inn partnerskapsavtalen, men ennå ikke bekreftet og godtatt vilkårene for bruk av budgivning i AdMob. Følg denne fremgangsmåten for å signere vilkårene for budgivning i AdMob.
Venter

Partnerskapsstatusen er merket som Venter mens annonsekilden evaluerer forespørselen om partnerskap. Prosessen tar vanligvis to virkedager.

Hvis du ikke har fått svar innen to virkedager, kan du kontakte annonsekilden direkte.

Aktiv Annonsekilden har godkjent forespørselen om partnerskap. Annonsekilden kan nå godta annonseforespørsler fra kontoen din.
Avvist

Hvis annonsekilden ikke godkjenner forespørselen, tilordnes du Avvist som partnerskapsstatus. Hvis du vil sende inn en ny forespørsel, klikker du på Legg til annonsekilde og så Prøv på nytt ved siden av annonsekilden du vil samarbeide med.

Hvis den opprinnelige forespørselen om partnerskap avvises og du så sender inn en ny forespørsel, er du tilordnet Avvist som partnerskapsstatus frem til annonsekilden eventuelt godkjenner den nye forespørselen.

Merk: Avgjørelsen tas ene og alene av annonsekilden. Google får ikke informasjon om hva som er årsaken til avslaget. Kontakt annonsekilden direkte hvis du vil ha mer informasjon.
Ikke tilgjengelig

På grunn av en intern feil er statusen for partnerskapet du har med annonsekilden, ikke tilgjengelig akkurat nå.

Tips: Du kan prøve å laste inn siden på nytt for å oppdatere statusen, eller du kan prøve igjen senere.