Bemiddeling

Advertentiebronnen voor 'Open bieden' beheren (gesloten bèta)

Deze functie is momenteel als gesloten bètarelease beschikbaar voor een beperkte groep uitgevers.

Als u een advertentiebron voor 'Open bieden' wilt gebruiken, moet u eerst een partnerschap met de advertentiebron instellen. Het partnerschap moet actief zijn voordat de advertentiebron voor 'Open bieden' advertentieverzoeken van uw AdMob-account kan accepteren.

In veel gevallen is dit net zo eenvoudig als het maken van een account op de homepage van de advertentiebron.

Meer informatie over de advertentiebronnen die beschikbaar zijn voor 'Open bieden' en de bijbehorende vereisten vindt u in de handleiding voor Google-ontwikkelaars voor Android en iOS

U kunt de partnerschapsstatus van alle beschikbare advertentiebronnen voor 'Open bieden' bekijken in de tabel met advertentiebronnen voor Open bieden. Klik op Bemiddeling in de zijbalk om naar de tabel te gaan. Klik vervolgens op het tabblad Advertentiebronnen

De tabel met advertentiebronnen voor 'Open bieden' bevat ook informatie over het aantal bemiddelingsgroepen dat aan elke advertentiebron is gekoppeld.

De kolom Partnerschapsstatus

In deze kolom Partnerschapsstatus wordt de status van de communicatie tussen AdMob en elke advertentiebron voor 'Open bieden' weergegeven. In de onderstaande tabel ziet u de statussen en wat ze betekenen.

Status Wat deze status betekent
Actief partnerschap De advertentiebron kan advertentieverzoeken van uw AdMob-account accepteren.
Partnerschap in behandeling

De advertentiebron accepteert momenteel geen advertentieverzoeken van uw AdMob-account.

Als u deze advertentiebron onlangs als partner heeft toegevoegd, kan het even duren voordat dit werkt. Neem anders contact op met de advertentiebron om het probleem op te lossen.

Opmerking: Voor een actief partnerschap maakt u een account bij de advertentiebron voor 'Open bieden' en voegt u de advertentiebron toe aan een bemiddelingsgroep.

Geen partnerschap U heeft geen actief partnerschap met deze advertentiebron. Als u een partnerschap wilt instellen, maakt u een account bij de advertentiebron voor 'Open bieden' en voegt u de advertentiebron toe aan een bemiddelingsgroep.