Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Advertentiebronnen voor Bieden beheren

De status bekijken van advertentiebronnen voor Bieden die partnerschappen vereisen #bidding #partnership

Als u een advertentiebron voor Bieden wilt gebruiken, moet u eerst een partnerschap met de advertentiebron instellen. Het partnerschap moet actief zijn voordat de advertentiebron voor Bieden advertentieverzoeken van uw AdMob-account kan accepteren.

In veel gevallen hoeft u hiervoor alleen maar een account te maken op de homepage van de advertentiebron.

Meer informatie over de advertentiebronnen die beschikbaar zijn voor Bieden en de bijbehorende vereisten vindt u in de Google Developers-handleiding voor Android en iOS.

Partnerschapsstatus

Het tabblad Partnerschapsstatus geeft de status weer van uw partnerschap met elke advertentiebron. Zo bekijkt u de partnerschapsstatus:

1. Log in op uw AdMob-account via https://apps.admob.com.
  2. Klik in de zijbalk op Bemiddeling.
  3. Klik op het tabblad Bronnen voor bieden.
  4. Selecteer de advertentiebron die u wilt bekijken.
  5. Klik op Partnerschap

In de onderstaande tabel ziet u de statussen en wat ze betekenen.

Status Wat dit betekent
Overeenkomst gestart U bent de partnerovereenkomst met de advertentiebron gestart, maar u heeft deze nog niet ingediend. Volg de stappen om de overeenkomst af te ronden.
Overeenkomst afgerond U heeft de partnerovereenkomst afgerond, maar u heeft de gebruiksvoorwaarden voor bieden van AdMob niet erkend en geaccepteerd. Volg de stappen om de voorwaarden voor bieden van AdMob te ondertekenen.
In behandeling

Uw partnerschapstatus wordt gemarkeerd als In behandeling terwijl de advertentiebron uw partnerschapsverzoek beoordeelt. Dat duurt meestal 2 werkdagen.

Als u na 2 werkdagen nog geen reactie heeft gekregen, neemt u rechtstreeks contact op met de advertentiebron.

Actief De advertentiebron heeft uw partnerschapsverzoek goedgekeurd. De advertentiebron kan nu advertentieverzoeken van uw account accepteren.
Afgewezen

Als de advertentiebron uw verzoek niet goedkeurt, wordt uw partnerschapstatus gemarkeerd als Afgewezen. Als u nog een verzoek wilt indienen, klikt u op Advertentiebron toevoegen en klikt u op Opnieuw proberen naast de advertentiebron waarmee u wilt samenwerken.

Als uw partnerschapsverzoek wordt afgewezen en u een nieuw verzoek indient, blijft de partnerschapstatus Afgewezen totdat de advertentiebron uw verzoek goedkeurt.

Opmerking: Dat is de beslissing van de advertentiebron. Google heeft geen inzicht in de reden waarom de advertentiebron uw partnerverzoek heeft afgewezen. Neem rechtstreeks contact op met de advertentiebron voor meer informatie.
Niet beschikbaar

Uw partnerschapsstatus met de advertentiebron is momenteel niet beschikbaar wegens een interne fout.

Tip: U kunt de pagina opnieuw laden om de status te vernieuwen of het later opnieuw proberen.