Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

Hintatarjousmainoslähteiden hallinta

Katso niiden hintatarjousmainoslähteiden tila, jotka edellyttävät kumppanuutta. #hintatarjoukset #kumppanuus

Jos haluat käyttää hintatarjousmainoslähdettä, sinun on ensin solmittava kumppanuus sen kanssa. Kumppanuuden on oltava aktiivinen, ennen kuin hintatarjouskumppanina toimiva mainoslähde voi hyväksyä AdMob-tililtäsi saapuvia mainospyyntöjä.

Useimmissa tapauksissa riittää tilin luominen mainoslähteen etusivulla.

Lue lisää Hintatarjoukset-ohjelmassa käytettävissä olevista mainoslähteistä ja niiden vaatimuksista Google Developers ‑oppaasta (Android ja iOS).

Kumppanuustila

Kumppanuustila-sarakkeesta näet kumppanuutesi tilan kunkin mainoslähteen kanssa. Näin tarkistat tilan:

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Välitys.
  3. Klikkaa Hintatarjouslähteet-välilehteä.
  4. Valitse mainoslähde, jota haluat katsoa.
  5. Klikkaa Kumppanuus

Alla olevasta taulukosta näet tilat ja niiden merkitykset.

Tila Merkitys
Sopimuksen solmiminen aloitettu Olet aloittanut kumppanisopimuksen solmimisen mainoslähteen kanssa, mutta et ole vielä lähettänyt sopimusta. Allekirjoita sopimus seuraamalla näitä ohjeita.
Sopimus solmittu Olet allekirjoittanut kumppanuussopimuksen, mutta et ole hyväksynyt AdMobin Hintatarjoukset-ohjelmaa koskevia käyttöehtoja. Hyväksy AdMobin Hintatarjoukset-ohjelmaa koskevat ehdot seuraamalla näitä ohjeita.
Odottaa

Kumppanuustilanasi on Odottaa, kun mainoslähde tarkastaa kumppanuuspyyntöäsi. Tämä kestää yleensä kaksi arkipäivää.

Jos et saa vastausta kahden arkipäivän kuluessa, ota yhteyttä suoraan mainoslähteeseen.

Aktiivinen Mainoslähde on hyväksynyt kumppanuuspyyntösi. Mainoslähde voi nyt hyväksyä mainospyyntöjä tililtäsi.
Hylätty

Jos mainoslähde ei hyväksy pyyntöäsi, kumppanuustilanasi on Hylätty. Jos haluat lähettää toisen pyynnön, klikkaa Lisää mainoslähde ja valitse sitten Yritä uudelleen sen mainoslähteen vierestä, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä.

Jos kumppanuuspyyntösi hylätään ja lähetät toisen pyynnön, kumppanuustilanasi pysyy Hylätty siihen asti, että mainoslähde hyväksyy pyyntösi.

Huom. Mainoslähde teki päätöksensä itse. Meillä Googlella ei ole tietoa, miksi mainoslähde hylkäsi kumppanuuspyynnön. Kysy asiasta suoraan mainoslähteeltä.
Ei saatavilla

Kumppanuustilasi mainoslähteen kanssa ei ole tällä saatavilla sisäisen virheen vuoksi.

Vinkki: Voit tarkistaa tilan lataamalla sivun uudelleen tai yrittää myöhemmin.