Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Løs problemer knyttet til retningslinjene som påvirker annonseleveringen

Merk: Vi har nylig tegnet om retningslinjesenteret. Finn ut mer om hva som er endret

I retningslinjesenteret kan du raskt og enkelt løse problemer for å minimere effekten disse har på annonseleveringen. Når du har løst et problem, kan du be om gjennomgang av appen din.

Finn årsaken til problemet

Hvis du vil løse problemene med appen, kan du klikke på «Løs problemet» i «Handling»-kolonnen. Nå åpnes detaljsiden for problemet, hvor vi beskriver problemet vi fant i appen. Les beskrivelsen nøye, så du vet hva du må rette opp i. Du kan kanskje også se hvilken versjon av appen som har problemet.

Tips: Se skjermdumper

skjermdumpene fremheves eksempler på problemer knyttet til retningslinjene som er funnet i appene dine. Dermed blir det enklere for deg å identifisere og få innsikt i de aktuelle problemene. Hvis du vil se en skjermdump, kan du klikke på Velg et bilde i «Skjermdumper»-kolonnen.

Husk at bare brudd på retningslinjene må løses. Begrensninger for publisister er ikke påkrevde endringer, men innhold pålagt slike begrensninger får imidlertid begrenset annonselevering. Finn ut mer om de ulike typene problemer og statuser for annonselevering

Hvis du fortsatt har problemer med å identifisere årsaken til problemet, kan du lese gjennom retningslinjedelen i brukerstøtten for AdMob eller sjekke ut brukerforumet for Google AdMob.

Tips: Prioriter problemer

Hvis du har mange apper med problemer, kan du vurdere å bruke filtrene i retningslinjesenteret for å prioritere hvilke apper du først skal få orden på. Du kan for eksempel filtrere etter appene som har det høyeste antallet berørte annonseforespørsler, eller filtrere etter alle appene med deaktivert annonselevering, som er den mest alvorlige sanksjonen.

Du kan også filtrere etter alle Må løses-problemene, så du enkelt kan håndtere disse én etter én. Må løses-problemer viser til forhold som utgjør brudd på retningslinjene, og disse må du løse. Finn ut mer om bruk av retningslinjesenteret

Resolving policy issues

Be om gjennomgang

Etter at du har gjort de endringene som kreves for å korrigere forholdene som utgjorde brudd på retningslinjene, og/eller valgfrie endringer knyttet til begrensninger for publisister, kan du be om at appen gjennomgås.

Hvis du ber om gjennomgang fordi du har løst problemene, må du sørge for at du laster opp den nye versjonen av appen til den aktuelle appbutikken før du ber om at den gjennomgås.

Merk: Du må be om gjennomgang av hver app som er pålagt sanksjoner på grunn av brudd på retningslinjene, i retningslinjesenteret for at annonseleveringen skal gjenopptas som normalt i de aktuelle appene.

Sånn kan du be om gjennomgang av apper:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Retningslinjesenteret i sidefeltet.
  3. Klikk på Korriger ved siden av appen du vil ha gjennomgått.
  4. Under Fant problemer går du gjennom de nødvendige trinnene og klikker deretter på Be om gjennomgang.
    Merk: Hvis du har problemer med Google Play, må du gå til Google Play og følge veiledningen der.
  5. Gjennomgå informasjonen i dialogboksen. Deretter beskriver du endringene du har gjort for å overholde programretningslinjene. Hvis du mener at appen din ikke bryter med retningslinjene, forklarer du hvorfor.
  6. Merk av i avmerkingsboksen for å bekrefte at appen er klar for gjennomgang.
  7. Klikk på Send inn forespørselen. Når du har sendt den inn, kan du sjekke statusen for gjennomgangen i retningslinjesenteret.

Status for gjennomgang

I Status-kolonnen i retningslinjesenteret kan du se etter oppdateringer om gjennomgangen. Hvis statusen er Under evaluering, blir appen gjennomgått, og det er ikke truffet noen avgjørelse ennå.

Eksempel på gjennomgangsstatus i retningslinjesenteret for AdMob.

Hvis appen blir avvist etter gjennomgangen, blir du varslet om dette via e-post og i Fant problemer-delen. Les gjennom informasjonen om de aktuelle bruddene på retningslinjene på nytt, så du får gjort de nødvendige endringene i appen. Når du har gått gjennom retningslinjene på nytt og gjort påfølgende endringer, kan du be om enda en gjennomgang.

Hvis det ikke avdekkes problemer denne gangen, blir sanksjonen fjernet fra retningslinjesenteret. Vi varsler deg i så fall om dette per e-post.

Om problemer i tidligere versjoner av appen din

På detaljsiden for det aktuelle problemet i retningslinjesenteret kan du se hvilken versjon av appen din som har et problem som kan påvirke annonseleveringen. Hvis det ble funnet et problem i en tidligere versjon av appen, kan du ikke gjenopprette full annonselevering i eldre versjoner. Du kan imidlertid løse problemet og oppfordre appbrukerne dine til å oppdatere til den nyeste versjonen.

Vær også oppmerksom på at ikke alle versjonene med problemer nødvendigvis er oppført. Gjennomgå beskrivelsen av problemet for å finne ut om du har løst problemet i den nåværende versjonen av appen.

Checking issue status in the Policy center