Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Multiple Customer Management (MCM)

Publisister som bruker MCM

I denne artikkelen:

Før en MCM-avtale kan tre i kraft, må du oppgi publisist-ID-en din til administratoren. Du og administratoren må også være enige om den automatisk utbetalte prosentandelen. Dette er den prosentandelen av inntektene dine som automatisk skal utbetales til administratoren i bytte mot vedkommendes tjenester.

Når administratoren mottar publisist-ID-en din, og dere enes om den automatisk utbetalte prosentandelen, sender administratoren MCM-invitasjonen til deg via AdMob. Når du godtar invitasjonen, får administratoren tilgang til kontoen din, og den automatisk utbetalte prosentandelen aktiveres.

Merk: Prosentandelen av inntektene som utbetales automatisk, omfatter bare inntekter fra AdMob-nettverket og bestemte annonsekilder som deltar i budgivning. Inntekter fra sammenkjedede tredjepartsannonsekilder kan ikke utbetales automatisk via AdMob.

Gjennomgå administratorinvitasjoner

MCM-initiativet er utelukkende basert på invitasjoner. Dette innebærer at du selv velger hvilken administrator du ønsker å samarbeide med. Administratoren sender deg en invitasjon som du kan gjennomgå i oversikten på AdMob-startsiden. Du må godta en invitasjon for at en avtale skal inngås og aktiveres.

Kontoen din kan bare administreres av én administrator. Det kan imidlertid hende at du mottar mer enn én invitasjon. Du kan gjennomgå invitasjonene i oversikten på AdMob-startsiden.

Godta eller avslå administratorinvitasjoner

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Du finner invitasjonen i oversikten på AdMob-startsiden. Klikk på Gjennomgå forslaget.
  3. Gjennomgå den foreslåtte avtalen, innbefattet administratorens ønskede automatisk utbetalte prosentandel. Dette er den prosentandelen av inntektene dine som automatisk utbetales til administratoren i bytte mot vedkommendes tjenester.
  4. Når du er klar, kan du merke av i avmerkingsboksen for å bekrefte at du har gjennomgått vilkårene for MCM-avtalen.
  5. Klikk på Godta eller Avslå

Godta eller avslå endringer i den automatisk utbetalte prosentandelen

Hvis administratoren foreslår en endring i den automatisk utbetalte prosentandelen, blir du varslet i oversikten på startsiden. Du må gjennomgå og godta endringen før den kan tre i kraft. Sånn kan du godta eller avvise endringer:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Du finner forslaget i oversikten på AdMob-startsiden. Klikk på Gjennomgå forslaget.
  3. Gjennomgå den nye prosentandelen for automatisk utbetaling.
  4. Klikk på Godta eller Avslå

Si opp administrasjonsavtalen

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Innstillinger i sidefeltet.
  3. Klikk i Kontoen administreres av-raden.
  4. Gjennomgå informasjonen på skjermen, og merk av i avmerkingsboksen.
  5. Klikk på Si opp avtalen

Administratoren blir varslet om at du har sagt opp avtalen. Administrasjonsavtalen sies opp og den automatiske betalingen avsluttes innen dagen er omme.

Hvis administratoren sier opp administrasjonsavtalen, blir du varslet via e-post og i oversikten på startsiden.