Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Mediering

Testfunksjon for mediering

Med testfunksjonen for AdMob-mediering kan du teste om du har konfigurert appen din og annonseenhetene dine på riktig måte, slik at de viser annonser fra tredjeparts nettverk via AdMob-mediering.

Du kan bruke testfunksjonen til å teste integrasjoner med annonsenettverket uten å foreta endringer i AdMob-brukergrensesnittet.

Det finnes trinnvise veiledninger for bruk av testfunksjonen for mediering for Android, iOS og Unity