Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Optimointivinkkien tilaaminen

Tilaa AdMobin optimointivinkit näin:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Asetukset.
  3. Klikkaa Henkilökohtaiset asetukset ‑välilehdeltä Muuta Sähköpostiasetukset-kohdan vierestä.
  4. Valitse kohdan Omia ohje- ja tehokkuusehdotuksia valintaruutu.
  5. Klikkaa Tallenna.

Muutos tulee voimaan 10 päivän kuluessa.

Jos haluat peruuttaa tietyntyyppisten viestien tilauksen, poista valinta haluamistasi ruuduista yllä olevien ohjeiden mukaan.