På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Hantera annonser

Språk som stöds för blockering av allmän kategori

Blockering av allmän kategori är tillgänglig på de språk som anges nedan. När du blockerar en allmän kategori blockeras alla annonser i kategorin om de är på något av de språk som stöds.

För vissa språk ingår inte vissa kategorier eller så finns det ytterligare kategorier som kan blockeras. Du hittar mer information i tabellen nedan:

Språk som stöds Undantag
kinesiska (förenklad) inte tillgängligt
nederländska inte tillgängligt
engelska inte tillgängligt
franska
  • Viktminskningstillskott
  • 401(K)-pensionskonton
  • Avbetalningsfria lån
tyska
  • Lönedagslån och nödlån
italienska
  • Osäkrade krediter och lån
  • 401(K)-pensionskonton
japanska
  • Pistoler och skjutvapen
polska inte tillgängligt
portugisiska
  • Kredit- och bankkort
  • Spread betting
  • 401(K)-pensionskonton
  • Refinansiering av bostadslån
ryska inte tillgängligt
spanska
  • Lån med bil som säkerhet
turkiska inte tillgängligt