Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Administrer annonser

Språk som støttes for blokkering av generelle kategorier

Blokkering av generelle kategorier er tilgjengelig bare for språkene nedenfor. Når du blokkerer en generell kategori, blokkeres annonsene i denne kategorien hvis de er på et av de støttede språkene.

For enkelte språk er ikke spesifikke kategorier tatt med eller flere kategorier er tilgjengelige for blokkering. Du finner mer informasjon i tabellen nedenfor:

Språk som støttes Med unntak av:
Kinesisk (forenklet) Ikke aktuelt
Nederlandsk Ikke aktuelt
Engelsk Ikke aktuelt
Fransk
  • Tilskudd for vekttap
  • Pensjonssparing med skattefradrag
  • Avdragsfrie bostedslån
Tysk
  • Hurtiglån og nødlån
Italiensk
  • Usikret kreditt og lån
  • Pensjonssparing med skattefradrag
Japansk
  • Skytevåpen
Polsk Ikke aktuelt
Portugisisk
  • Debetkort og sjekker
  • Handikapspill (spread betting)
  • Pensjonssparing med skattefradrag
  • Lån til boligrefinansiering
Russisk Ikke aktuelt
Spansk
  • Lån med pantesikkerhet
Tyrkisk Ikke aktuelt