Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Rond uw upgrade naar de nieuwste versie van AdMob af

18 juni 2018

Vanaf vandaag zijn alle AdMob-accounts die gebruikmaakten van de vorige versie van AdMob automatisch geüpgraded naar de nieuwste versie.

De upgrade voltooien

Nu uw account is geüpgraded, heeft u 7 dagen de tijd om de nieuwe bemiddelingsinstellingen te bekijken en naar wens aan te passen. U moet de upgrade vóór 25 juni voltooien.

Tijdens deze controleperiode van 7 dagen kunt u op elk gewenst moment terugkeren naar de vorige versie van AdMob en opnieuw upgraden. De upgrade wordt pas definitief doorgevoerd nadat u op de knop Upgrade voltooien heeft geklikt. Nadat de upgrade definitief is doorgevoerd, kunt u niet meer terugkeren naar de vorige versie van AdMob.

Deadline voor de upgrade

Op 25 juni wordt uw accountupgrade automatisch voltooid, zelfs als u niet op de knop Upgrade voltooien heeft geklikt.

Na 25 juni kunt u niet meer terugkeren naar de vorige versie van AdMob.

Meer informatie over de nieuwste versie van AdMob

De nieuwe versie van AdMob is app-gericht. Dit betekent dat alles om uw apps draait, waaronder de nieuwe navigatiestructuur, de manier waarop advertentieblokken worden gemaakt, dashboards en bemiddeling.

Als u uw AdMob-account upgradet, krijgt u toegang tot exclusieve verbeteringen en nieuwe functies:

• Navigatie op basis van apps: Uw apps zijn de reden waarom u AdMob gebruikt. Daarom hebben we de gebruikersinterface van AdMob een nieuwe indeling gegeven, zodat het nog gemakkelijker is om uw apps te beheren. Met een paar klikken vindt u alles wat u nodig heeft.
  • Dashboards: We hebben nieuwe dashboards gemaakt, zodat u inzicht krijgt in de algehele status van het ecosysteem van uw apps. Dashboards zijn niet bedoeld als vervanging van rapporten, maar als aanvulling hierop. Op deze manier heeft u een compleet overzicht van het gebruik van uw apps en de geschatte inkomsten.
  • Integratie met Google Analytics voor Firebase: AdMob geeft gegevens uit Google Analytics voor Firebase weer in het dashboard voor app-overzicht. U hoeft AdMob dus niet te verlaten om uw gebruikersstatistieken te bekijken.
  • Bemiddelingsgroepen: We hebben de interface voor bemiddeling opnieuw ontworpen, zodat u meer kunt verdienen met AdMob. Met bemiddelingsgroepen kunt u uw bemiddelingsstapels in vooraf gedefinieerde reeksen met criteria verdelen, zodat u deze gemakkelijk op uw advertentieblokken kunt toepassen. U maakt één keer een bemiddelingsgroep en voegt hier vervolgens alle advertentieblokken aan toe waar u de groep op wilt toepassen.