Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

26.4.2018: Facebook Graph API on muuttunut

Facebook recently ilmoitti, että Graph API on muuttunut. Muutosten seurauksena raportoinnin sovellusliittymien käyttämät App Access Tokens poistettiin käytöstä 1.5.2018 ja niiden tilalle tulivat System User Access Tokens.

Jos Facebook Audience Network optimoidaan välityksessä, sinun on toimittava heti, jotta voit edelleen käyttää uusinta saatavilla olevaa dataa.

Voit päivittää AdMob‑ ja DFP-tilisi näin:

1. Luo uudet System User Access Tokens korvaamaan nykyiset App Access Tokens.
  2. Hae Facebook App IDs sovelluksillesi.
  3. Käytössäsi on oltava System User Access Tokens ja Facebook App IDs, kun päivität Facebook Audience Network ‑kirjautumistiedot AdMob‑ ja DFP-tiliesi välitysosiossa.