Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Legg til sammenligningsdiagrammer i rapporter

Med et sammenligningsdiagram kan du enkelt sammenligne én beregning for alle appene, annonseenhetene og annonseformatene dine eller de aktuelle landene brukerne dine befinner seg i.

I hvert sammenligningsdiagram kan det vises opptil seks linjer. De første fem linjene representerer de fem omfangsmessig største elementene i den valgte sammenligningsdimensjonen. Den sjette linjen representerer totalverdien av alle de andre elementene i den aktuelle dimensjonen.

Betydningen av de enkelte linjene finner du i forklaringen under diagrammet. Hold markøren over linjene for å se verdiene de representerer.

Innstillinger for sammenligningsdiagrammer

Du kan se innstillingene som brukes i et sammenligningsdiagram, i tittelen og etikettene fra rullegardinmenyen. Her vises dimensjonene og beregningene som brukes for å organisere dataene i diagrammet.

• Beregning for sammenligning: Dette er beregningen som ble brukt til å opprette diagrammet før det ble konvertert til et sammenligningsdiagram. Du kan endre sammenligningsberegningen ved å klikke på Mer og velge Endre diagrammet. De tilgjengelige beregningene for sammenligning vises i rullegardinmenyen for beregning 1.
  • Dimensjon for sammenligning: Dette er dimensjonen som brukes til å dele dataene i diagrammet, og den representeres gjennom flerfargede linjer som tilsvarer fargene i forklaringen nederst i diagrammet.
  • Sorteringsrekkefølge: Dette viser til rekkefølgen dataene i diagrammet presenteres i. For øyeblikket er «De beste» det eneste alternativet, og det er derfor valgt som standard.
  • Beregning for sortering: Dette er verdien som måles, og den representeres gjennom punktene på linjene og tallene til venstre i diagrammet.

Eksempler

Sammenlign inntekter per tusen visninger fra annonseenhetene med de høyeste beregnede inntektene

Opprett et diagram der du sammenligner antallet visninger generert i de ulike landene appene dine brukes i. Se hvor appene dine er mest populære.

Inntekter per tusen visninger: Med inntekter per tusen visninger menes de beregnede inntektene per tusen visninger en annonse får.

Innstillinger

• Beregning for sammenligning: visninger
  • Dimensjon for sammenligning: annonseenhet
  • Sorteringsrekkefølge: de beste
  • Beregning for sortering: inntekter per tusen visninger

Diagram

Sammenlign den beregnede inntekten fra landene med de høyeste beregnede inntektene

Opprett et diagram der du sammenligner antallet visninger generert i de ulike landene appene dine brukes i. Se hvor appene dine er mest populære.

Innstillinger

• Beregning for sammenligning: beregnet inntekt
  • Dimensjoner for sammenligning: land
  • Sorteringsrekkefølge: de beste
  • Beregning for sortering: beregnet inntekt

Diagram

Sammenlign visninger fra annonsekildene med flest visninger

Opprett et diagram der du sammenligner de beregnede inntektene du får med hver av annonseformatene du bruker i appene dine. Se hvilket annonseformat du sannsynligvis kommer til å oppnå de høyeste inntektene med. Annonsekilder-dimensjonen er bare tilgjengelig i Mediering-rapporten og i lagrede rapporter opprettet på bakgrunn av den.

Innstillinger

• Beregning for sammenligning: visninger
  • Dimensjon for sammenligning: annonsekilde
  • Sorteringsrekkefølge: de beste
  • Beregning for sortering: antallet visninger

Diagram

Sammenlign CTR for visninger i appene med flest antall visninger

Opprett et diagram der du sammenligner de beregnede inntektene du får med alle appene dine. Se hvilke apper du sannsynligvis kommer til å tjene mest på.

Inntekter per tusen visninger: Med inntekter per tusen visninger menes de beregnede inntektene per tusen visninger en annonse får.

Innstillinger

• Beregning for sammenligning: CTR for visninger
  • Dimensjon for sammenligning: app
  • Sorteringsrekkefølge: de beste
  • Beregning for sortering: antallet visninger

Diagram