Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

3.4.2018: Päivityksiä välitysraporttiin

AdMobin raportointikokemuksen eli AdMobin raportoinnin beetaversion viimeisin päivitys sisältää muutoksia välitysdatan hallinta- ja tallennustapaan.

AdMobin välitysraportissa näytetään nyt tärkeimpiä välitettyihin mainosverkostoihin liittyviä tietoja, kuten osuvat pyynnöt ja osuvuusarvo, joita ei yleensä ole totuttu näkemään kolmansien osapuolten verkostojen raportoimissa tiedoissa. Lisäksi voit nyt ryhmitellä välitysdatasi välitysryhmien perusteella, minkä ansiosta saat entistä paremman käsityksen tuotonhallintaa koskevasta kokonaisstrategiastasi.

Jotta välitysraportointia voidaan jatkossa parantaa entisestään, olemme joutuneet poistamaan aiemman välitysdatan käytöstä. Huomaa, että tämä muutos koskee vain raportointia eikä vaikuta millään tavalla aiempiin tuloihisi. Aiempi välitysdata, jota ei ole liitetty mihinkään välitysryhmään, ei välttämättä ole käytettävissä uudessa AdMobin raportoinnin beetaversiossa. Tämä data on kuitenkin edelleen käytettävissä vanhojen raporttien linkin kautta. Jos haluat säilyttää aiemman datasi, vie vanhat raporttisi.