Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

7. mars 2018: Vi lanserer betaversjonen av AdMob-rapporteringen

I fjor ga vi AdMob en helt ny utforming for å gjøre opplevelsen mer appbasert. Siden da har vi jobbet hardt for å oppgradere rapporteringsopplevelsen vår for å gjøre den raskere og enklere, slik at du kan bruke mindre tid på å analysere rapportene dine og mer tid på å utvikle appene du elsker.

Når du logger på AdMob-kontoen din og ser på rapportene dine, kommer du til å oppdage flere forbedringer og nye funksjoner:

• Lagrede rapporter: Vi vet at tilpasning av rapportene dine tar mye tid, så når du endelig blir fornøyd, vil vi at du skal kunne gå tilbake til rapporten igjen gang på gang. Ved hjelp av lagrede rapporter får du raskt tilgang til rapportene du regelmessig bruker, og du kan dele dem i organisasjonen din.
  • Nytt rapporteringsgrensesnitt: Vi har opprettet et mer fleksibelt rapportoppsett der du kan velge hvordan du vil se rapporten din. Du kan nå legge til opptil 6 diagrammer i rapporten din, og vi har fjernet grensen for antall beregninger du kan se samtidig.
  • Responsiv utforming: Vi vil at du skal ha tilgang til rapporteringsinformasjonen din uansett hvor du befinner deg! Det nye rapportoppsettet er responsivt, slik at du kan se dataene dine direkte fra mobilenhetene dine.

På grunn av forskjeller i måten rapporteringsdata administreres og lagres på i den nye betaversjonen av AdMob-rapporteringen, er ikke historiske medieringsdata tilgjengelige i det nye brukergrensesnittet.

For å beholde de historiske dataene må du eksportere de eldre rapportene dine.