Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

7 maart 2018: introductie van de bètaversie van AdMob-rapportage

Vorig jaar hebben we AdMob volledig opnieuw ontworpen om het meer app-gericht te maken. Sindsdien hebben we hard gewerkt om de rapportage sneller en gebruiksvriendelijker te maken, zodat u minder tijd kwijt bent met de analyse van uw rapporten en meer tijd kunt besteden aan het ontwerp van uw apps.

Wanneer u inlogt op uw AdMob-account en uw rapporten bekijkt, ziet u verschillende verbeteringen en nieuwe functies:

• Opgeslagen rapporten: We weten dat het aanpassen van rapporten veel tijd in beslag neemt, dus wanneer het rapport eindelijk naar wens is, willen we dat u er steeds naar kunt terugkeren. Opgeslagen rapporten bieden u snel toegang tot regelmatig gebruikte rapporten. U kunt ze binnen uw hele organisatie delen.
  • Nieuwe rapportage-interface: We hebben een flexibelere rapportindeling gemaakt waarmee u kunt kiezen hoe u uw rapport wilt bekijken. U kunt nu maximaal zes diagrammen toevoegen aan uw rapport en we hebben de limiet verwijderd voor het aantal statistieken dat u tegelijk kunt bekijken.
  • Responsief ontwerp: We willen dat u overal waar u bent toegang heeft tot uw rapportagegegevens. De nieuwe rapportlay-out is responsief, zodat u uw gegevens rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaten kunt bekijken.

Vanwege verschillen in de manier waarop rapportagegegevens worden beheerd en opgeslagen in de nieuwe bètaversie van AdMob-rapporten, zijn historische bemiddelingsgegevens niet beschikbaar in de nieuwe gebruikersinterface.

Als u uw historische gegevens wilt behouden, exporteert u uw oude rapporten.