Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

7.3.2018: AdMobin raportoinnin beetaversio

Uudistimme AdMobin viime vuonna täysin, jotta se olisi entistäkin sovelluskeskeisempi. Siitä lähtien olemme kaikin keinoin pyrkineet tekemään raportointikokemuksesta entistä nopeamman ja yksinkertaisemman, jotta voit käyttää vähemmän aikaa raporttiesi analysointiin ja enemmän aikaa parhaiden sovellusten kehittämiseen.

Kun kirjaudut AdMob-tilillesi ja tutkit raporttejasi, voit nähdä muun muassa seuraavanlaisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia:

• Tallennetut raportit: Tiedämme raporttien muokkaamisen vievän paljon aikaa. Siksi haluammekin, että kun saat muokkaukset tehtyä, voit aina halutessasi palata takaisin raporttiesi pariin. Tallennettujen raporttien ansiosta pääset tutkimaan säännöllisesti käytettyjä raportteja nopeasti ja voit jakaa niitä muille organisaatiosi jäsenille.
  • Uusi raportoinnin käyttöliittymä: Olemme luoneet entistä joustavamman raportointinäkymän, jossa voit itse valita, miltä haluat raporttisi näyttävän. Voit nyt lisätä raporttiisi jopa kuusi kaaviota, ja olemme poistaneet samanaikaisesti katseltavien tietojen enimmäismäärää koskevan rajan.
  • Responsiivinen rakenne: Haluamme, että voit tutkia raportointitietojasi missä tahansa. Uusi raportointinäkymä on responsiivinen, joten voit tutkia dataasi suoraan mobiililaitteeltasi.

Koska raportointidataa hallinnoidaan ja tallennetaan eri tavalla uudessa AdMobin raportoinnin beetaversiossa, aiempi välitysdata ei ole käytettävissä uudessa käyttöliittymässä.

Jos haluat säilyttää aiemman datasi, vie vanhat raporttisi.