Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Opprett en ny lagret rapport

Lagrede rapporter er tilpassede rapporter som du oppretter og lagrer i AdMob. Du kan når som helst gå tilbake for å se dem og laste ned rapportdataene til en CSV-fil. Rapportene må opprettes fra en eksisterende rapport på én av følgende måter i AdMob-brukergrensesnittet:

Opprett en ny lagret rapport fra én av standardrapportene

På Rapporter-siden kan du opprette en ny rapport ved å bruke én av standardrapportene som mal. Følg fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Rapporter i sidefeltet.
  3. Klikk på én av standardrapportene øverst på siden. Rapporten du velger, blir brukt som mal for den nye lagrede rapporten.
  4. Gjør eventuelle endringer i beregningene, filtrene og dimensjonene i rapporten.
  5. Klikk på LAGRE øverst i rapporten.
  6. Gi den nye rapporten et navn.
  7. Klikk på Lagre. Den nye lagrede rapporten blir vist i rapporteringsbiblioteket for kontoen din.

Opprett en ny lagret rapport fra rapporteringsbiblioteket

På Rapporter-siden kan du opprette en ny rapport ved å bruke en tidligere lagret rapport i rapporteringsbiblioteket som mal. Følg fremgangsmåten nedenfor:

1. Logg på AdMob-kontoen din på https://apps.admob.com.
  2. Klikk på Rapporter i sidefeltet.
  3. I rapporteringsbiblioteket klikker du på Mer ved siden av rapporten du vil kopiere og bruke som mal for den nye lagrede rapporten.
  4. Velg Lagre som.
  5. Gi rapporten et navn, og klikk på Lagre.
  6. Gjør eventuelle endringer i beregningene, filtrene og dimensjonene i rapporten.
  7. Klikk på Lagre. Den nye lagrede rapporten blir vist i rapporteringsbiblioteket for kontoen din.

Opprett en ny lagret rapport mens du ser på en eksisterende rapport

Hvis du allerede ser på en rapport, kan du opprette en ny rapport med den nåværende rapporten som mal. Følg fremgangsmåten nedenfor:

1. Gjør eventuelle endringer i beregningene, filtrene og dimensjonene mens du ser på rapporten.
  2. Klikk på Mer > Lagre som.
  3. Gi den nye rapporten et navn.
  4. Klikk på Lagre. Den nye lagrede rapporten blir vist i rapporteringsbiblioteket for kontoen din. Klikk på Rapporter i sidefeltet for å finne den.