Uuden tallennetun raportin aloittaminen

Tallennetut raportit ovat muokattuja raportteja, jotka luot ja tallennat AdMobissa. Voit koska tahansa palata tutkimaan niitä ja ladata niiden dataa CSV-tiedostoon. Tallennetut raportit tulee luoda aiemmin luodun raportin pohjalta AdMob-käyttöliittymässä jollakin seuraavista tavoista:

Uuden tallennetun raportin luominen jonkin oletusraportin pohjalta

Uusi tallennettu raportti voidaan luoda Raportit-sivulla käyttämällä jotakin oletusraporttia mallina. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Raportit.
  3. Klikkaa sivun yläosasta jotakin oletusraporttia. Valitsemaasi raporttia käytetään uuden tallennetun raporttisi mallina.
  4. Tee haluamasi muutokset raportin tietoihin, suodattimiin ja ulottuvuuksiin.
  5. Klikkaa raportin yläosasta TALLENNA.
  6. Nimeä uusi raportti.
  7. Klikkaa Tallenna. Uusi tallennettu raportti näkyy tilisi raportointikirjastossa.

Uuden tallennetun raportin aloittaminen raportointikirjastossa

Uusi raportti voidaan luoda Raportit-sivulla käyttämällä raportointikirjastoon aiemmin tallennettua raporttia mallina. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään AdMob-tiliisi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Valitse sivupalkista Raportit.
  3. Klikkaa raportointikirjastossa näkyvää kuvaketta Lisää sen raportin vierestä, jonka haluat kopioida ja jota haluat käyttää uuden tallennetun raporttisi mallina.
  4. Valitse Tallenna nimellä.
  5. Nimeä raportti ja klikkaa Tallenna.
  6. Tee haluamasi muutokset raportin tietoihin, suodattimiin ja ulottuvuuksiin.
  7. Klikkaa Tallenna. Uusi tallennettu raportti näkyy tilisi raportointikirjastossa.

Uuden tallennetun raportin luominen aiemmin luodun raportin katselun yhteydessä

Jos tutkit jo jotakin raporttia, voit luoda uuden raportin käyttämällä kyseistä raporttia mallina. Toimi seuraavasti:

1. Kun tutkit jotakin raporttia, tee haluamasi muutokset raportin tietoihin, suodattimiin ja ulottuvuuksiin.
  2. Klikkaa Lisää > Tallenna nimellä.
  3. Nimeä uusi raportti.
  4. Klikkaa Tallenna. Uusi tallennettu raportti näkyy tilisi raportointikirjastossa. Löydät sen klikkaamalla sivupalkista Raportit.