Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Administrer rapportene dine

Du finner alle AdMob-rapportene dine på Rapporter-siden i AdMob-kontoen din. For å gå til Rapporter-siden må du logge på AdMob og deretter klikke på Rapporter i sidefeltet.

Slik bruker du standardrapportene

Øverst på Rapporter-siden finner du to knapper som viderekobler til standardrapportene som er tilgjengelige i AdMob.

• Nettverksrapporten for AdMob: Inneholder data om apper, inntekter og visninger.
  • Medieringsrapporten: Inneholder data om hvordan medieringsoppsettet påvirker inntektene dine.

Disse rapportene er informative og frittstående, og du kan også bruke dem som maler for å opprette dine egne lagrede rapporter. Begge standardrapportene kan tilpasses ved å velge ulike beregninger, dimensjoner og filtre, og deretter lagre dem som nye rapporter.

Slik bruker du rapportbiblioteket ditt

På nedre halvdel av Rapporter-siden finner du rapportbiblioteket ditt, som er en liste over alle tilpassede rapporter du har lagret eller som har blitt delt med deg av andre medlemmer av AdMob-kontoen din. Du kan klikke på kolonneoverskriftene for å sortere rapportene i listen. Klikk på navnet på en rapport for å se på den, eller klikk på Mer ved siden av en rapport for å se flere alternativer.

Hvis du er medlem av en AdMob-konto med flere brukere, blir rapportene du lagrer, lagt til i rapporteringsbibliotekene for alle medlemmer av kontoen. Finn ut mer

Rapportbiblioteket blir ikke generert før du har lagret den første rapporten din eller en rapport er delt med deg.

Betydning av kolonnene

Kolonnene i rapportbiblioteket gir deg mer informasjon om hver av de lagrede rapportene dine og de lagrede rapportene som andre medlemmer av AdMob-kontoen har delt med deg.

• Rapporter: Inneholder navnene på rapportene i rapportbiblioteket.
  • Type: Her ser du hvilken standardrapport den tilpassede rapporten er basert på (f.eks. nettverksrapporten for AdMob, medieringsrapporten). Disse rapportene har unike sett med beregninger og dimensjoner, så du må kanskje vurdere typen før du bruker en eksisterende lagret rapport som mal for en ny rapport.
  • Opprettelsesdato: Her registreres datoen da rapporten ble opprettet og lagret i rapportbiblioteket.
  • Sist endret: Her registreres den siste datoen da det ble gjort endringer i en lagret rapport.

Alternativer for rapporter

For hver rapport i listen kan du klikke på Mer for å få tilgang til følgende alternativer:

• Last ned en CSV-fil: Last ned rapporten som en CSV-fil for å bruke den utenfor AdMob.
  • Lagre som: Lagre en kopi av rapporten for å opprette en ny lagret rapport.
  • Gi nytt navn: Gi rapporten et nytt navn overalt der den vises i AdMob, inkludert i rapportbiblioteket.
  • Slett: Slett rapporten overalt der den vises i AdMob, inkludert i rapportbiblioteket. Rapporten blir ikke lenger tilgjengelig, og den kan ikke gjenopprettes. Denne handlingen kan ikke omgjøres.

Hvis du er medlem av en AdMob-konto med flere brukere, blir rapportene du sletter, slettet fra rapporteringsbibliotekene for alle medlemmer av kontoen. Finn ut mer